Лайм

Вибачте, це гучно: Брітні Спірс показала, як зламала ногу під час танцю

Кістка співачки не витримала її палкої любові до танців

Брітні Спірс вперше розповіла фанатам про недавню травму і поділилася в Instagram відео, на якому зображений момент перелому. 38-річна співачка попередила, що він досить гучний, і не збрехала - в кінці відео виразно чути тріск кісток.

У кліпі Спірс в жовтому спортивному топі і чорних шортах енергійно танцює в студії, оступається і падає на підлогу, тримаючись за ногу.

"Я не танцювала протягом шести місяців, тому я була в повному захваті в цей момент! - написала Брітні. - І так... Я знаю, що я босоніж... не смійтеся, але так у мене краще зчеплення з підлогою! PS: Ви можете почути, як я зламала ногу тут... вибачте, це досить гучно!"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

Перелом Спірс трапився на початку лютого, про що її хлопець Сем Асгарі розповів в Instagram.

"Моя левиця зламала плеснову кістку на нозі, роблячи те, що вона любить, - танцюючи. Бажаю їй якнайшвидшого одужання, щоб вона могла стрибати, бігати і танцювати", - написав він, поділившись фото з Брітні на лікарняному ліжку.

Зараз співачка почувається добре і проводить відпустку на Мауї - другому за величиною острові Гавайського архіпелагу.

Фото: @britneyspears в Instagram

  • Минулого року батько Брітні Спірс потрапив в заголовки ЗМІ після того, як колишній чоловік співачки Кевін Федерлайн подав на нього в суд за грубе поводження з онуком, Шоном Престоном. Читайте на theLime, чим закінчилася ця історія.
  • Елтону Джону стало погано на сцені. 72-річний співак не зміг піти за лаштунки без сторонньої допомоги, адже напередодні йому діагностували пневмонію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях