Лайм

Моя міні-копія: Анастасія Приходько показала свою 10-річну дочку

Співачка поділилася в соцмережі рідкісними знімками

Українська співачка Анастасія Приходько вкрай рідко балує фанатів знімками своїх дітей. Але з нагоди дня народження свого первістка артистка вирішила зробити виняток. Знаменитість показала, як підросла її старша дочка - 30 березня Нані виповнилося 10 років.

Фото іменинниці Анастасія опублікувала в своєму Instagram. "Моя! Моя! Моя! Моя міні-копія. Найкраща на землі", - написала Приходько.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Співачка також розповіла, що дівчинка засмутилася, що через карантин день народження довелося святкувати вдома. "Але отримавши iPhone в подарунок, смуток пройшов відразу", - зазначила Настя.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Шанувальники співачки розсипалися в компліментах зірковій мамі та її дочці, відзначаючи їх неймовірну схожість. "Дуже на тебе схожа", "Реально міні-копія. Красуня", "Нана дуже на маму схожа!", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Нагадаємо, що Нану співачка народила від абхазького бізнесмена Нурі Кухілави. Приходько також виховує 4-річного сина Гордія, який з'явився на світ у другому шлюбі.

  • Анастасія та Олександр офіційно зареєстрували свої стосунки в 2013 році. Розпис пройшов скромно, в спортивних костюмах. І тільки через 6 років подружжя вирішило зіграти повноцінне весілля з вінчанням у церкві.
  • Читайте також на theLime, як проходила підготовка до важливого дня в житті співачки. Приходько зізналася, що всі організаційні клопоти вона взяла на себе.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях