Лайм

Я не знаю, де правда: співачка Лоліта відзначилася новою заявою про анексію Криму

Співачка стверджує, що не визнавала півострів ні українським, ні російським

Російська співачка Лоліта Мілявська в інтерв'ю Дмитру Гордону відхрестилася від своєї заяви по Криму. Раніше артистка назвала анексований півострів українським, чим спровокувала ажіотаж в місцевих ЗМІ.

У свіжому інтерв'ю Мілявська заявила, що Україна "віддала" півострів Росії, хоча в цілому вона "не знає, де правда". Так чи інакше, українським вона його нібито не визнавала.

Фото: кадр з відео

"Скільки пі**юлів в Росії я за це отримала, - зазначила вона. - Стався вкид, ніби я визнала Крим. Я не висловлювалася ні за, ні проти. Я сказала одну фразу: "Мені не важливо, які зелені чоловічки були, аби не вбивали".

При цьому з фактом анексії Мілявська теж не погодилася. Незаконність "приєднання" Криму до Росії вона не розуміє. "Ні, не розумію. Аби не було війни, - продовжила вона. - Я не політик, я не знаю історію, я її не вчила і принципово не вчу зараз, тому що історія настільки переписана. Я відсторонилася, оскільки не знаю, де правда".

"Україна Крим віддала, вона не вкладала в нього. Росія побудувала аеропорт і хоч одну дорогу", - додала співачка.

Інтерв'ю з Мілявської вийшло на YouTube-каналі "В гостях у Гордона" 31 березня і вже зібрало майже 500 тис. переглядів.

  • Нагадаємо, після незаконних гастролей в окупованому Росією Криму Лоліті Мілявській заборонили в'їзд до України. У Києві з матір'ю співачки проживає сьогодні і її дочка Єва, народжена в шлюбі з шоуменом Олександром Цекало.
  • Раніше екс-учасниця "Ленінграда" покинула український проект "Голос країни" після скандалу з Кримом. Спроби заручитися підтримкою президента України Володимира Зеленського виявилися безуспішними.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси