Лайм

Серіал "Спійматі Кайдаша": актриса Тоня Хижняк поділилася кумедними кадрами закулісся

Серіал не втрачає своєї популярності у соцмережах

На початку березня канал СТБ показав новий серіал "Спійматі Кайдаша", знятий за сценарієм драматурга Наталії Ворожбит. Доволі скоро історія, віддалено заснована на повісті "Кайдашева сім'я" Івана Нечуя-Левицького, став однією з найбільш обговорюваних у соцмережах, де отримала виключно позитивні відгуки.

Через місяць серіал не втрачає своєї популярності, втім, як і його актори, які час від часу радують фоловерів ексклюзивними історіями і контентом. Так, актриса Антоніна Хижняк, яка зіграла роль Мотрі, поділилася на особистій сторінці у Фейсбук кількома кадрами зі знімального майданчика.

Фото: facebook.com/Антонина Хижняк

"Трошки фото з останніх зйомочних днів. Ой, багато тих фоток ще в телефоні, гріють душу", - написала у своєму пості актриса.

Фото: facebook.com/Антонина Хижняк

Фото: facebook.com/Антонина Хижняк

Фото: facebook.com/Антонина Хижняк

Фото: facebook.com/Антонина Хижняк

На знімках можна розглянути акторів Григорія Бакланова (Лаврін Кайдаш) і Тараса Цимбалюка (Карпо Кайдаш), Романа Ясиновського (Артем Головашин), Віктора Жданова (Омелько Кайдаш) і саму Антоніну Хижняк.

  • Серіал "Спійматі Кайдаша" піднімає проблему стосунків у родині. Незабаром після його релізу ми запитали, як з цим складається у його акторів. Тарас Цимбалюк, Антоніна Хижняк та Григорій Бакланов розповіли про особистий досвід взаємин з близькими.
  • Дивіться 6 свіжих українських фільмів, які вперше стали доступними онлайн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: серіали

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї