Лайм

39-річна Періс Хілтон оголилася для модного журналу: фото

Знаменитість фотографувалася в боді, а також топлес

Акторка і світська левиця Періс Хілтон стала героїнею журналу Rollacoaster. 39-річна знаменитість знялася в ефектній фотосесії, де позувала у відвертому вигляді.

Кілька кадрів опублікувало видання Daily Mail. Періс приміряла сміливі образи, а також постала перед камерою топлес. Хілтон позувала на траві серед пальм, прикриваючи оголені груди рукою.

Фото: rollacoaster.tv

В інтерв'ю знаменитість заявила, що завжди відчувала себе новатором в сфері моди. "Раніше я часто одягала речі, які не носив більше ніхто. Причому у мене не було стиліста, я все робила сама", - сказала Періс.

Хілтон також приміряла сексуальне боді чорного кольору яке поєднала з довгими рукавичками і ботфортами на високих підборах. Цей наряд підкреслив довгі ноги акторки та підтягнуті сідниці.

Фото: rollacoaster.tv

Фото: rollacoaster.tv

Фото: rollacoaster.tv

Фото: rollacoaster.tv

Фото: rollacoaster.tv

  • Раніше Періс Хілтон розповіла про догляд за шкірою. А також запевнила, що всі повідомлення ЗМІ про її захоплення пластичною хірургією - неправда.
  • Дивіться також на theLime, як Памела Андерсон в купальнику знялась у відвертій фотосесії для чоловічого журналу. Схоже, в свої 52 акторка не збирається прощатися зі статусом секс-символу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях