Лайм

Репер прикидався мільярдером поки його не викрали. Фейковий статус в Інстаграм коштував хлопцеві життя

Тіло музиканта знайшли в лісі. Поліція припускає, що хлопця катували

Португальська репер Давід Мота (він же Mota Jr) прославився в Інстаграм як один з наймолодших мільярдерів. Ледь не кожного дня хлопець хвалився у соцмережі дорогими автомобілями, золотими прикрасами, зброєю та пачками розкиданих банкнот. Але як виявилося, за душею 28-річного виконавця не було ні копійки. На жаль, про це стало відомо вже після викрадення.

Мот пропав понад два місяці тому. Як розповіла поліцейським його мати, посеред ночі до будинка попросилася невідома дівчина, коли ж репер відкрив двері, його схопили двоє озброєних чоловіків, пише The Sun. Тепер же тіло Мота знайшли в лісі. Поліцейські припускають, що хлопця катували і вбили, вимагаючи неіснуючі гроші.

Примітно, що багате життя репер демонстрував не тільки в соцмережі, але й у своїх кліпах. Мот охоче розповідав про те, як живеться мільярдерам, хизувався коштовностями та спорткарами.

У поліції припускають, що викрадачі сприйняли фейковий статус хлопця за чисту монету. Пізніше невідомі проникли до будинку Мота, але й там не знайшли того, що шукали настільки старанно, що навіть позбавили хлопця життя.

  • Раніше взуттєвий бренду Yeezy, який є колаборацією торгової марки Adidas та репера-дизайнера Каньє Уеста, презентував у мережі нову оригінальну модель кросівок. Жартів довго чекати не довелося.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї