Лайм

alyona alyona за прикладом американських колег заговорила про свавілля поліції в Україні

Виконавиця закликала не мовчати про нагальні проблеми у своїй країні

Після смерті афроамериканця Джорджа Флойда, шию якого поліцейський в Міннеаполісі придавив коліном до асфальту і утримував понад 7 хвилин, в США спалахнули масові протести. Американські знаменитості підтримали рух Black Lives Matter (Життя чорних важливі), публікуючи в соцмережах чорні квадрати з хештегом #BlackOutTuesday. Індустрія розваг вирішила поставити активність на паузу, щоб підтримати обурене співтовариство. В Україні, тим часом, триває розслідування зґвалтування в поліцейській дільниці Кагарлика, і alyona alyona вирішила нагадати шанувальникам про цей інцидент.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Альона (@ alyona.alyona.official)

"Сьогодні моя стрічка новин забита чорними картинками з хештегом на підтримку американського руху. Як у зарубіжних артистів, за якими я стежу, так і в українських. А у мене такої картинки сьогодні не буде. Хоча тема американського руху мені близька, але поки наша поліція буде знущатися над людьми, гвалтувати жінок і вбивати дітей, я вважаю, що ми повинні не мовчати про це, і говорити про те, що наболіло саме у нас, - заявила реп-виконавиця в Instagram. - Разом з вами ми можемо зробити цей світ кращим, а закон діючим. Тому я закликаю всіх, будь ласка, не мовчіть про ці питання, піднімайте їх назовні, нехай чують всі і знають всі, і разом у нас все вийде".

У коментарях Альоні дорікнули, що хештег #кожнежіттяважліве, яким вона супроводила публікацію, знецінює рух американських активістів. "Будь ласка, не користуйтеся моментом і проблемою чорних людей, щоб говорити про себе", - звернувся до неї шанувальник з Канади.

"Я не обговорюю особисте питання, і у мене немає питань до американських товаришів і чергового випадку, який спровокував цей рух. Але в моїй країні якраз в цей момент відбуваються більш провокаційні дії з боку поліції, і я вважаю, що сьогодні не гріх про це говорити", - відповіла Альона.

  • alyona alyona в новому кліпі "Пам'ятаю" виступила з глибоким посланням про дитинство. Пісня стала сповіддю реп-виконавиці.
  • Раніше alyona alyona зізналася в почуттях до відомого музиканта. Виявляється, вона з дитинства віддана творчості Емінема.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях