Лайм

Злата Огнєвіч повністю роздягла хлопця в новому кліпі "Гола правда"

Співачка представила фінальний епізод трилогії "Історії мого кохання"

У четвер, 2 липня, українська співачка Злата Огнєвіч презентувала кліп на пісню "Гола правда" - заключний трек з серії "Історії мого кохання".

Прем'єра відеоряду відбулася на YouTube-каналі виконавиці. Режисером відео виступив Валерій Погонскій, за задумом якого співачка викрадає і роздягає невірного хлопця, а потім малює його психологічний портрет.

Відео знято зовсім в новому для співачки форматі. Спеціально для цього кліпу Златі Огнєвіч довелося навчитися водити автомобіль і сісти на спеціальну дієту.

Фанати співачки, які з нетерпінням чекали виходу кліпу, прийшли в захват від відео. "За останні кілька років це найкраща робота", "Супер! Подобається те, що не боїтеся бути різною! Дуже круто", "Ваша трилогія просто нікого не залишить байдужим! Все дуже щиро і життєво!", - пишуть коментатори.

  • Перша пісня з серії "Історії мого кохання" - "Ти обіцяв" . Автором слів виступив лідер гурту "Бомбокс" Андрій Хливнюк, а музику написала сама виконавиця.
  • Другий трек трилогії отримав назву "Беги" . Ця лірична композиція про рух далі, про те, як підніматися, як знову йти до своєї мрії і бути краще.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях