Лайм

Олена Шоптенко розповіла, як її змінило народження дитини

Сім'я для танцівниці сьогодні на першому місці

До народження дитини Олена Шоптенко приховувала свої емоції за холодної маскою, але з появою на світ малюка танцівниця стала відкритою і жіночною.

Про це переможниця проекту "Танці з зірками" розповіла в інтерв'ю Maincream.com. Хореограф зізнається, що після народження сина вона дуже змінилася, як зовні, так і внутрішньо.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

"Після народження сина я стала м'якше. Чітка жорстка спортивна сутність зникла, і я стала жіночною. Люди самі це почали помічати за одягом, зовнішнім виглядом і стилем", - говорить Олена.

Зміни відбулися і в творчому плані. Якщо раніше танець Шоптенко вважали холодним і надто розрахованим, то тепер він став зовсім іншим.

"Один з важливих моментів, який люди помітили з боку, - дуже змінився мій танець. Зараз він жіночний, м'який, надихаючий", - зазначила танцівниця.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

"Навіть в спілкуванні з іншими я стала інша. Адже я розумію, що для тих, хто мене не знає, я можу здатися холодною та сухою, а це зовсім не так", - додала Олена.

  • Нагадаємо, що Олена Шоптенко заміжня з бізнесменом Олексієм Івановим. Пара таємно одружилася в жовтні 2016 року. Подружжя вирішило не влаштовувати пишне торжество і навіть на розпис у загсі прийшли тільки вдвох, без друзів і родичів. 9 червня 2018-го на світ з'явився їхній первісток Олексій.
  • За цей час хореограф навчилася майстерно вирішувати сімейні конфлікти, і дала пораду, як не зіпсувати стосунки зайвими емоціями.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях