Лайм

Ми не могли не зустрітися: Андрій Макаревич розповів про знайомство і весілля з молодою дружиною

Співак одружився на 36-річній Ейнат Кляйн в грудні 2019 року

Через півроку після приватного весілля Андрія Макаревича та Ейнат Кляйн в ЗМІ почали потрапляти фото і скупі подробиці радісної події. 66-річний музикант і його 36-річна обраниця вирішили не грати з журналістами в хованки, і розповіли Єврейському журналу про знайомство, стосунки і традиційне єврейське весілля в Яффі.

Фото: jewishmagazine.ru

"Чисто теоретично ми не могли не зустрітися. Я побував в 120 країнах і залишилося не так багато екзотичних місць, де я не був і куди хотів би з'їздити. А Ейнат возить туристів в основному саме по таких місцях. У нас є група товаришів, яка раз на рік вже давно вибирається в серйозні походи. Того разу ми зібралися в Ефіопію. і Клуб Михайла Кожухова порекомендував нам Ейнат як кращого гіда - і в цій країні, і взагалі. Все так і виявилося. А подальше сталося само собою", - розповів лідер гурту "Машина времени".

"Я працюю в Ефіопії більше десяти років, в основному з індивідуальними клієнтами, які подорожують невеликими дружніми компаніями. Дивно, що Андрій не був раніше в цій дивовижній країні. Але, з іншого боку, якби він там був, ми б не зустрілися" , - пояснює ізраїльська підприємниця.

Фото: jewishmagazine.ru

Макаревич зізнався, що ініціатором стосунків був він, але рішучий крок зробив, коли побачив у відповідь ініціативу жінки. Шлюб з Ейнат став для нього четвертим, і бажання займатися організацією свята у нього не було. Але наречена хотіла, щоб все було красиво і по-єврейськи, тому музикант віддав їй кермо влади.

"Вона приголомшливо все організувала, я не брав участі. Всього було чоловік сорок - ми запросили наших найближчих московських та ізраїльських друзів. Все відбувалося в Яффі, в чудовому старовинному інтер'єрі, з чудовим шеф-кухарем, чудовими винами. І я зайвий раз переконався, що одружився на перфекціоністцы, яка покращує всі, за що береться. Ми не робили ніякого секрету, але російська жовта преса, мабуть, зовсім втратила нюх і проклацала цю історію - мене це дуже влаштовувало. Тільки пізніше, коли я в якомусь то інтерв'ю згадав дружину, вони схаменулися. Це було дуже смішно, - каже Макаревич. - Для мене і для Ейнат була важлива традиційна сторона, адже таким чином свідчиш повагу і приналежність до свого народу".

Фото: jewishmagazine.ru

Ейнат підтвердила, що весілля з Андрієм стало найкрасивішим вечором в її житті. "Це абсолютно ніяк не пов'язано з релігійністю, це пов'язано з традицією, що передається з покоління в покоління, з моїми батьками, бабусями і дідусями", - говорить вона.

  • Раніше українська телеведуча Інна Шевченко вийшла заміж у Франції. Читайте на theLime, хто став її обранцем і як пройшло скромне весілля в Провансі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях