Лайм

Померла дружина Джона Траволти: актор розповів про її боротьбу з хворобою

66-річний актор присвятив дружині прощальний пост

У віці 57 років померла акторка Келлі Престон - дружина актора Джона Траволти. Протягом останніх двох років жінка боролася з раком грудей.

Про це на особистій сторінці в Інстаграм повідомив сам Траволта. "З дуже важким серцем повідомляю: моя прекрасна дружина Келлі програла свою дворічну боротьбу з раком молочної залози, - написав 66-річний актор. - Вона боролася мужньо, з любов'ю і підтримкою багатьох. Я і моя родина завжди будемо вдячні її лікарям та медсестрам [ ...] всім медичним центрам, які допомогли, а також багатьом її друзям та близьким, які були поруч".

Пост на сторінці Джона Траволти Фото: instagram.com/johntravolta

Келлі Престон та Джон Траволта одружилися у вересні 1991 року. З того часу Престон народила трьох дітей: сина Джетта (1992), дочка Еллу Блю (2000) та сина Бенджаміна (2010).

Всупереч чуткам про гомосексуальну поведінку актора та його залежності від Церкви саєнтології, Траволта та Престон залишалися подружжям. Актор неодноразово зізнавався, що труднощі у стосунках вони з дружиною успішно долали завдяки сеансам психолога.

Джон Траволта та Келлі ПрестонФото: Getty Images

Примітно, що це не перша втрата в родині актора. У січні 2009-го у віці 16 років помер його перший син Джетт. Причиною став напад епілепсії.

Зніматися в кіно Келлі Престон почала у 80-х. Серед перших успішних проектів був телесеріал "Заради любові та честі" (1983), фільми "Шалапут" (1985) і "Таємний шанувальник" (1985), які створили Престон амплуа комедійної актриси. Втім, вже в 1986 році вона проявила і мелодраматичний талант, зігравши роль в картині "Підчеплений по-крупному".

Джон Траволта та Келлі ПрестонФото: Getty Images

По-справжньому великий успіх прийшов наприкінці 80-х після ролі в картині "Близнюки", в якій також знімалися Денні Де Віто та Арнольд Шварценеггер. Всього ж за роки кар'єри Престон зіграла близько 50-ти ролей.

У 2004 році Келлі Престон знялася в кліпі групи Maroon 5 до пісні She Will Be Loved. Таблоїди також нерідко згадують ще один цікавий факт з біографії актриси - в молодості вона зустрічалася з актором Джорджем Клуні.

  • Раніше актриса Ная Рівера попливла на човні з маленьким сином і пропала безвісти. Поліція почала пошуки тіла. Деякі ЗМІ поспішили повідомити про смерть знаменитості, але ця інформація поки не підтверджена.
  • У липні на 99 році життя помер актор Карл Райнер, який зіграв моторного старого Соула у фільмах "Одинадцять...", "Дванадцять..." і "Тринадцять друзів Оушена".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях