Лайм

Слава Камінська розповіла, як зберегти здорові стосунки після розлучення

Пара розлучилася влітку минулого року

Славі та Едгару Камінським вдалося налагодити хороші людські стосунки після розлучення. Для цього екс-подружжя виконали "тривалу і важливу роботу, трансформуючи кохання в дружбу".

Про це солістка "НеАнгелів" розповіла в своєму Instagram. Співачка опублікувала кілька спільних знімків з колишнім чоловіком і поділилася своїм секретом здорових стосунків після розлучення.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Ми обидва круті. Нам вдається балансувати при складних графіках і успішно менеджерувати вільний від роботи час, проводячи його з Леоном і Лаурою, як разом, так і окремо, - поділилася Слава. - Це не супер-сила, не щось неземне або аномальне, це - норма. Саме такий підхід я називаю здоровими стосунками. Покласти своє его на поличку, відпустити образи і направити ситуацію на благо дітей".

Фото: instagram.com/babaslavka

"Наші діти отримують достатньо уваги з обох сторін, нам з їх батьком нічого ділити і, тим більше, мірятися, хто крутіше", - додала артистка.

Слава та Едгар Камінські розлучилися в липні 2019 року. Екс-подружжя виховує двох дітей: 5-річного сина Леона і 4-річну дочку Лауру.

Фото: instagram.com/babaslavka

  • Після розлучення з солісткою "НеАнгелів" у Едгара Камінського зав'язалися нові стосунки. Деякий час пара приховувала свій роман, але тепер відкрито ділиться своїм щастям в соцмережах.
  • Слава Камінська також переюцває у нових стосунках. Відомо, що закохані не живуть разом, але чоловік вхожий в будинок співачки і вже знайомий з її дітьми.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях