Лайм

Фани Тарантіно замінили палички в Гогвортсі на пістолети - таким міг бути "Гаррі Поттер і Смертельна зброя"

Фільм, який замислювався як жарт, вийшов пізніше на знак протесту проти легалізації зброї

Шанувальники творчості Квентіна Тарантіно уявили, як міг би виглядати фільм про Гаррі Поттера, якби його режисером був творець кривавих "Безславних виродків".

Спочатку ідея зобразити екшен "Гаррі Поттер і Смертельна Зброя" була лише жартом, але хлопці так захопилися ремейком, що тепер в мережі є цілий повнометражний фільм.

У новій версії фільму "Гаррі Поттер і Філософський камінь" жартівники аматорськи обробили 175 спецефектів, замінивши чарівні палички та магію на вогнепальну зброю. Вихід фільму вони випустили до протестів проти легалізації зброї в США. Адже на їхню думку, реальне життя в США не має нагадувати безконтрольний шутінг у картинах Тарантіно.

Відео зібрало в YouTube понад 800 тисяч переглядів, при цьому десятки тисяч лайків від глядачів, які вказали на оригінальність ідеї.

  • Великий британський розважальний портал назвав кращий серіал XXI століття на сьогоднішній день. Він обійшов "Пуститися берега" і "Доктора Хто", але люди готові сперечатися.
  • Netflix почав зйомки свого першого фільму в Україні. В цілому ж комедійний бойовик з Ван Даммом у головній ролі планують знімати в Києві та Парижі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги:

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї