Лайм

6 молодих зірок СРСР, чиї життя обірвалися занадто рано

Знаменитості, які померли молодими

Життя часом буває непередбачуваним, несправедливим і дуже жорстоким. Часто зовсім молоді і талановиті люди йдуть з цього світу з різних причин. У цьому матеріалі ми розповімо вам про зірок СРСР, які не дожили до 50 років.

Володимир Висоцький

Легендарний автор, музикант і актор помер в 42 роки після гострого інфаркту міокарда. До цього міг привести спосіб життя, який вів артист. Висоцький багато курив, вживав алкоголь і різні заборонені речовини. Смерть Володимира настала під час Московської Олімпіади в 1980 році.

Фото: cdnmyslo.ru

Євген Урбанський

Талановитий актор Євген Урбанський, зірка фільмів "Комуніст", "Чисте небо", "Балада про солдата" трагічно загинув під час зйомок в 33 роки. Євген завжди рвався сам виконувати небезпечні трюки. І одного разу під час роботи над фільмом "Директор" отримав смертельні травми під час виконання дуже ризикованого маневру на автомобілі. Артист помер по дорозі в лікарню, зйомки картини були зупинені.

Фото: i.imgur.com

Сергій Бодров-молодший

Зірка кінострічок "Брат", "Брат-2", популярного реаліті "Останній герой" і багатьох інших проектів пішов з життя в 30 років. Сергій разом зі своєю знімальною групою зник без вісті під час сходження льодовика Колка в Кармадонській ущелині, де проходили зйомки фільму "Зв'язковий".

Фото: versiya.info

Виктор Цой

Музикант і автор, чиї пісні залишаються популярними донині, загинув в 28 років. Віктор загинув в автокатастрофі, офіційна версія говорить, що артист заснув за кермом. Його автомобіль вилетів на зустрічну смугу і врізався в автобус. Водій автобуса не постраждав, а Цой помер від отриманих травм миттєво.

Фото: static.wixstatic.com

Талгат Нігматулін

Актор Талган Нігматулін, відомий своїми ролями в знаменитих фільмах "Пірати ХХ століття", "Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна", "Вовча яма" помер в 35 років. Хлопця називали "радянським Брюсом Лі", адже крім акторської гри і хореографії він захоплювався легкою атлетикою і карате. У 1983 році хлопець потрапив в секту, де одного разу йому наказали буквально вибити гроші з неслухняних членів цієї компанії. Талгат відмовився виконувати таке звіряче доручення, за що його побили до смерті.

Фото: m.7days.ru

Андрій Миронов

Легендарний артист радянського кінематографа не дожив до 47 років. У Миронова була вроджена аневризма судин головного мозку. З таким діагнозом йому не можна було нервувати і піддавати себе сильним перевантаженням. Але хіба можливе акторське життя без подібних речей? У 1987 році під час вистави в Ризі Андрію стало погано, зі сцени його забрав колега Олександр Ширвіндт. У машині швидкої допомоги Миронов, вже практично без пам'яті, продовжував догравати свою роль. На жаль, ніякі зусилля лікарів не змогли врятувати актора. Він помер від крововиливу в мозок.

Фото: kino-teatr.ru

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї