Лайм

Сергій Міхалок не коментує події в Білорусі і люди дивуються - у відповідь пішли хейт та меми

Шанувальники закликали музиканта висловити свою позицію в дні протестів у Білорусі

Другий день поспіль у містах Білорусі проходять масові акції протесту з вимогою переглянути підсумки президентських перегонів і фоловерів музиканта Сергія Міхалка чекають його реакцію на події. От тільки автор настільки значущою в Україні пісні "Воины света" з якихось причин ситуацію не коментує, чим викликає подив шанувальників.

11 серпня на сторінці Міхалка у Facebook з'явився довгоочікуваний пост, але і той виявився архівною фотографією співака з друзями. Чому лідер "Ляпіса", проектів Brutto та Drezden відмочується, невідомо, але меми та хейт вже не зупинити.

У коментарях під постом Міхалка люди цитують його пісні та закликають підтримати учасників акцій в Білорусі. Деякі розкритикували музиканта за нібито недоречну публікацію архівного фото: "Вкрай дивна відсутність реакції у, можливо, найавторитетнішого, шанованого білоруса і, здавалося, громадянина, який щиро турбується про долю своєї батьківщини. Дуже шкода, Сергію, що ви вирішили мовчати в такий період", - вказали в одному з коментарів.

Музиканта закликали прислухатися до протестного руху: "Сергію, Вам там просили передати, що в Білорусі відбуваються тексти ваших пісень", "Де ваша реакція на те, що відбувається в Білорусі? Байдужість вбиває не гірше за кулю! Чи може, я помиляюся?!"

У Твіттері з'явилися тематичні меми - там теж здивовані відсутністю будь-якої реакції музиканта.

Вранці 11 серпня реакція theLime спробувала зв'язатися з музикантом, але представник Сергія Міхалка так само зазначив, що наразі музикант не коментує події в Білорусі. При цьому у Міхалка обмовилися і про те, що незабаром співак опублікує свій коментар "на офіційних сторінках".

  • 10 серпня в Білорусі продовжилися акції протесту, які почалися 9 серпня після президентських виборів. Їх переможцем був оголошений Олександр Лукашенко, який займає крісло гаранта з 1994 року, після чого в Мінську та інших містах два дні поспіль проходять масові акції з вимогою переглянути підсумки голосування.
  • Протести в Білорусі підтримала українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко). На особистій сторінці в соцмережі виконавиця висловилася про важливість свободи та єдності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами