Лайм

10 свіжих ідей манікюру на літо: чим урізноманітнити свій образ

Спробуйте поекспериментувати з кольором і дизайном

Влітку кожній дівчині хочеться виглядати неперевершено - як на морському узбережжі, так і в офісних джунглях. І, звичайно ж, підкреслити свій стиль новим дизайном манікюру. І якщо вам набридла звична класика у вигляді французького манікюру, радимо вибрати щось новеньке. theLime ділиться з вами свіжими ідеями літнього манікюру.

Якщо ви любите пастельні тони, радимо вам зробити нюдовий манікюр. Урізноманітнити його можна хаотично розкиданими мазками різного кольору, а зверху нанести матове покриття.

Фото: pinterest.com

А тим модницям, які довго не можуть визначитися із вибором кольору, пропонуємо цікавий варіант. Візьміть 3-4 пастельних відтінки і поєднайте їх в одному манікюрі, при чому на кожному нігті можна зробити оригінальний візерунок.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - чорно-білий манікюр. Незважаючи на те, що більшість модниць вибирають влітку яскраві відтінки, є і ті, хто вірний монохромній гамі. Покрийте нігті чорним і білим кольорами, а дизайн зробіть за допомогою геометричних ліній.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити яскравий манікюр із градієнтом - тобто переходом від одного відтінку до іншого або від більш темного до світлого.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант дизайну - однотонний манікюр зі стемпінгом. Це перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету. Наприклад, на одному з нігтів зробіть незвичний малюнок у вигляді відбитка пальця.

Фото: pinterest.com

Літо у багатьох асоціюється з квітами - тому квітковий принт може бути не тільки на одязі, а й на нігтях. Наприклад, покрийте одну руку однотонним кольором, а другу - урізноманітніть малюнками або наклейками з квітами або листям.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант літнього манікюру - дизайн із фольгою. Ви можете покрити нігті одним або кількома відтінками, а зверху зробити яскраві акценти із золотистою фольгою.

Фото: pinterest.com

Якщо ви хочете виділитися з натовпу, можна зробити незвичний дизайн. Для цього достатньо показати вашому майстру манікюру варіанти, які вас зацікавили, і дати волю його фантазії.

Фото: pinterest.com

А якщо ви втомилися від різних малюнків на нігтях, радимо зробити однотонний манікюр у трендових літніх відтінках. Це може бути жовтий, зелений, оранжевий і кораловий кольори.

Фото: pinterest.com

Також ви можете урізноманітнити однотонний манікюр, покривши один ніготь іншим кольором і зобразивши на ньому графічний малюнок.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Борщ з грибами без м'яса – смачна страва пісного меню: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати пісний, але водночас ситний борщ без м'яса, щоб урізноманітнити своє меню під час Великого посту

Молочний манікюр не втрачає популярності весною 2024 року: добірка модних дизайнів

Що таке молочний манікюр, а також якими дизайнами його можна урізноманітнити цієї весни, щоб завжди виділятися із сірої маси

Гарна мульча і стимулятор росту розсади: як використовувати яєчну шкаралупу на городі

Які корисні властивості має яєчна шкаралупа, як її можна використовувати для розсади та на городі, а також як зробити з неї добрива