Лайм

11 ідей манікюру на Хелловін: чим доповнити образ до свята

Не бійтеся експериментувати та виділятися

Напередодні Хелловіна всі активно готуються до його святкування: хтось прикрашає будинок і запрошує гостей на наймоторошнішу вечірку року з тематичними стравами і коктейлями, а інші ретельно підбирають костюми, аксесуари, макіяж і дизайн на нігтях. theLime вирішив спростити вам цю задачу і зібрав найкреативніші ідеї манікюру до свята.

Традиційні кольори Хелловіна - це, звичайно ж, помаранчевий і чорний, а як їх скомбінувати - залежить від вашої фантазії. Наприклад, покрийте нігті однієї руки чорним лаком, а другої - помаранчевим. На чорному тлі можна зробити "криваві підтьоки" лаком із дрібними блискітками, а на помаранчевому будуть гарно виглядати чорні малюнки, написи і наклейки з тематикою свята.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Манікюр Харків (@tatianapo_nails)

Ще один варіант - скомбінувати основні кольори Дня всіх святих і його символи: світильник Джека, привидів, павуків, павутини, зомбі тощо. Щоб створити такий дизайн, не обов'язково всі елементи малювати від руки - можна скористатися стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Юлія Чистякова (@julialuckynails)

Також можна зробити оригінальний французький манікюр, покривши основу фіолетовим кольором, а кінчики - чорним. Доповнять такий дизайн зображення крихітних павучків і павутини.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Японський манікюр пудра Казань (@feniks_nailart)

Френч можна зробити і з напівпрозорим покриттям, а на кінчики нанести малюнки з гарбузами, привидами, павуками і павутиною, кажанами тощо.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Anastasia Abramovich (@ alis.richardson)

Ще один варіант - покриття в сіро-чорній гамі із зображеннями монстрів, зомбі й іншої нечисті, яка у багатьох асоціюється з Хелловіном.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Чи не ідеальна, але так цікавіше (@ art.cherta)

А якщо ви - володарка ультрадовгих нігтів, можна зробити манікюр із світловідбивним лаком. Таким дизайном ви доповните яскравий образ відьми з мітлою і капелюхом.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Школа Таро (@ kosheleva.k.s85)

Ще один варіант для довгих нігтів - манікюр з імітацією кривавих патьоків. Покрийте нігті напівпрозорим покриттям, а потім зробіть хаотичні мазки червоним і бордовим відтінками на кінчиках.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮР педикюр ГЕЛЬ-ЛАК МІНСЬК (@miss_kahnovich)

Не турбуйтеся, якщо у вас короткі нігті, можна придумати яскравий дизайн і для них. Наприклад, покрийте їх яскраво-червоним кольором, а на один або два нанесіть стемпінг із зображенням привида.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Віка Бочковська (@viktoriia_gold_nail)

Ще один варіант на свято - однотонний чорний манікюр. Урізноманітнити його можна наклейками або малюнками контрастного кольору.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮР НУР-СУЛТАН АСТАНА (@shyrynnnail)

Також в одному манікюрі можна поєднувати чорний і фіолетовий кольори. Нігті на одній руці покрийте чорним відтінком і нанесіть на них фіолетові елементи і малюнки, а на другій руці - навпаки.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Ідеї для Маніка (@popular_manicure_ideas)

Манікюр на Хелловін може бути не тільки страхітливим, але і досить стриманим та навіть милим - для цього слід використовувати натуральні відтінки і буквально одну-дві деталі, які будуть асоціюватися з тематикою свята. Наприклад, покрийте основну частину нігтів бежевим кольором, а один або два - білим. На одному з білих нігтів зробіть дизайн під назвою "павутинка", на другому - просто чорні точки. Також такий дизайн можна доповнити малюнком або наклейкою із зображенням привидів.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Манікюр Автозавод ННовгород (@yulianails_nn)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити

Як позбутися мурах на грядках: народні засоби, які вважають ефективними

Мурахи на городі - як з ними боротися за допомогою народних засобів - способи з борною кислотою, окропом, бензином та інші

Що приготувати з картоплі: блогерка поділилася оригінальним рецептом на вечерю

Тушкована картопля з м'ясом та овочами - як її зробити швидко та легко - покроковий рецепт від кулінарної блогерки