Лайм

Операторка, яка загибла від кулі актора Алека Болдвіна, була родом з України: що відомо про Галину Хатчінс

На знімальному майданчику ведеться розслідування

Актор Алек Болдвін на зйомках вестерну "Іржа" (Rust) в місті Санта-Фе (штат Нью-Мексико) випадково застрелив операторку з реквізитної зброї, а також важко поранив режисера. Інцидент стався під час зйомок сцени, в якій Болдвін мав стріляти холостими патронами. З невідомої наразі причини реквізитна зброя виявилася зарядженою бойовими.

Загибла від кулі актора Галина Хатчинс, операторка-постановниця фільму, була родом з України. Згідно з інформацією на її офіційному сайті, в 1979 році вона народилася в Україні, пізніше закінчила Київський державний університет за спеціальністю "міжнародна журналістика" і брала участь у зйомках документальних фільмів у Великій Британії.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Halyna Hutchins (@halynahutchins)

У 2015 Хатчинс отримала кінематографічну освіту в США і зайнялася операторським справою. Серед проектів з її участю були фільми "Макс Фіст" ("Archenemy") та фільм жахів "Дорогенька" (Darlin').

У США жінка вийшла заміж за Метью Хатчінса і 2013 році народила хлопчика, якого назвали Андрос.

Фото: Facebook / @halyna.hutchins

Після поранення на знімальному майданчику Галину Хатчинс гелікоптером доставили в місцеву клініку, але надати їй допомогу лікарі вже не змогли. Як пише The Hollywood Reporter, режисер фільму Джоел Соусу знаходиться в критичному стані. На місці інциденту вже працюють детективи.

"Весь акторський склад і знімальна група були просто спустошені сьогоднішньої трагедією, - зазначив представник знімальної групи. - Ми висловлюємо наші найглибші співчуття родині та близьким Галини. Ми призупинили виробництво фільму на невизначений період часу і будемо співпрацювати з поліцією".

Знімальний майданчик фільму "Іржа" Фото: Twitter / @TessaMentus

За сценарієм фільму "Іржа" 63-річний Алек Болдвін грає відомого злочинця Харланда Раста. Його онука звинувачують у випадковому вбивстві та засуджують до повішення. Дізнавшись про це, Раст вирушає до Канзасу, щоб звільнити його з в'язниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ