Лайм

Шоу "Голос країни-12" стартувало з новими правилами - вокалістам, що програли, дали шанс

На проекті вперше з'явилася п'ята команда

23 січня на каналі 1+1 стартувало шоу "Голос країни-12" . На відміну від попередніх сезонів, коли долю учасників вирішували лише тренери проекту, у новому сезоні з'явилася секретна команда тренерів "Другий шанс".

П'яте тренерське крісло зайняли одразу дві людини - вокалістка гурту KAZKA Олександра Заріцька та підприємець Андрій Мацола. Вони взяли під своє крило талановитих вокалістів, до яких не повернувся жоден із чотирьох тренерів основного складу.

Фото: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

Заріцька та Мацола рятуватимуть від вильоту двох учасників кожного етапу сліпих прослуховувань. Вони натискають червону кнопку після виступу вокалістів, і їхня команда боротиметься за перемогу у проекті нарівні з фаворитами інших тренерів.

Андрій Мацола – український бізнесмен та меценат, відомий як співвласник "Першої приватної броварні". Чоловік вирішив допомогти молодим талантам досягти успіху, оскільки на своєму досвіді знає, як важко самостійно прокладати шлях до успіху.

Олександра Заріцька була учасницею "Голосу країни" у 2014 році, але не пройшла етапу нокаутів. Співачка заявила, що завжди вірила у мрію, яка допомогла їй працювати над собою та досягати результатів. 2021 року вона стала учасницею шоу "Танці зі зірками" і була однією з головних претенденток на перемогу.

У першому випуску Заріцька та Мацола обрали у свою команду двох учасників фолк-групу GG ГуляйМісто та Михайла Ніколаєнка з Дніпра, який заспівав хіт гурту "Океан Ельзи" "Дівчина з іншого життя".


  • Переможець вокального шоу "Діти Voice" і "Голос країни 10" Роман Сасанчин став татом напередодні Нового року - 19-річний співак і його 24-річна дружина Іванна стали батьками донечки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ксенія Мішина, яка веде шоу "Я люблю Україну", нарвалася на критику через російськомовне інтрев'ю

Ксенія Мішина записала подкаст російською мовою - акторку розкритикували у мережі - як відреагували юзери

Олена Зеленська у костюмі трендового відтінку зустрілася з мером Парижа: фото

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася у Києві з мером Парижа Анн Ідальго

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю