Лайм

Як відіпрати білі шкарпетки в мікрохвильовці: корисний лайфхак, який знають не всі

Спробуйте повторити його на дозвіллі

Білі шкарпетки, які найчастіше носять у весняно-літньому сезоні, часто завдають чимало клопоту навіть досвідченим господиням. Вони стикаються з безліччю незручностей під час прання: у пральній машині з речами різних кольорів вони набувають інших відтінків, а завантажити повністю біле прання не завжди можливо. А варіант ручного прання взагалі не слід розглядати, тому що воно не принесе бажаного ефекту. І якщо ви вже знаєте, як позбутися від плям поту на світлих речах, радимо також спробувати відбілити білі шкарпетки в мікрохвильовій печі. theLime ділиться перевіреним лайфхаком.

Фото: pinterest.com

Як швидко випрати білі шкарпетки?

Щоб відіпрати білі шкарпетки швидко, можна спробувати нестандартний спосіб, а саме прогрівання в мікрохвильовій печі. У невелику миску наливаємо воду і додаємо трохи засобу для миття посуду або рідкого мила. Потім кладемо в неї шкарпетки і ставимо ємність у мікрохвильову піч. Вибираємо максимальну потужність та час – приблизно 8-10 хвилин. Після цього виймаємо шкарпетки та полощемо виріб у чистій воді.

Як відбілити брудні шкарпетки в мікрохвильовій печі?

Також у мікрохвильовій печі можна відбілити шкарпетки. Для цього беремо господарське мило та намилюємо ним з усіх боків забруднену пару. Кладемо шкарпетки в целофановий пакет (при цьому не зав'язуємо його) і відправляємо в мікрохвильовку на 5-7 хвилин на максимальній потужності. Потім акуратно виймаємо пакет, щоб не обпектися. А далі перемо шкарпетки вручну та залишаємо їх сушитися.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати

Чи є в українській мові слово Пасха, як правильно називати велике християнське свято

Як правильно називати свято Великодня - Паска, Пасха та інші варіанти, які використовуються і не використовуються

Як прати джинси у пральній машині, щоб вони не втратили колір: дієві поради

Поради, які допоможуть зберегти життя джинсам якомога довше - як правильно прати річ ы як часто потрібно це робити