Лайм

Не розлучатися ніколи: Катя Осадча повернулася до Києва і показала зворушливе фото із чоловіком

Зіркова пара була в розлуці майже три місяці

Українські знаменитості починають поступово повертатися до Києва та його околиць, де велися активні бойові дії. Днями додому приїхала солістка KAZKA Олександра Зарицька, а тепер кадрами зі свого двору поділилася Катя Осадча.

Телеведуча опублікувала в Instagram фотографії квітучого саду та розповіла, що цього року вперше зацвіла сакура. Також знаменитість не може намилуватися тюльпанами, які до її повернення додому розпустили свої бутони. Подробиць вона розповідати не стала, але зважаючи на все, окупанти не зачепили її будинок.

Фото: instagram.com/kosadcha

Також ведуча "Світського життя" поділилася чуттєвим фото із чоловіком. Катя Осадча та Юрій Горбунов були в розлуці майже три місяці, і тепер нарешті відбулася їхня довгоочікувана зустріч. "Не розлучатись ніколи", - написала щаслива дружина.

Фото: instagram.com/kosadcha

З початку повномасштабного вторгнення РФ телезірка з синами знаходилася у відносно безпечному місці в Україні, звідки активно допомагала українцям з пошуком зниклих на війні рідних, а також дітям, які осиротіли через російську агресію.

Фото: instagram.com/kosadcha

Осадча зізнавалася, що їй було нелегко перебувати в розлуці з коханим і говорила, що після перемоги вони більше ніколи не розлучатимуться.

"Ми, як і більшість українських сімей зараз не разом, ми не плануємо наше життя, але ми живі і тому ми точно знаємо, що після перемоги садитимемо дерева, допомагатимемо відбудовуватися, багато посміхатимемося, ніколи не розлучатимемося довше, ніж на робочий день. І наша сім'я буде більшою!", - розповідала Катерина.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

  • Раніше Катя Осадча розповіла про думки щодо усиновлення дитини після війни. До цього питання зіркова сім'я повернеться після перемоги.
  • Також Катя Осадча та Юрій Горбунов показала сина, якому нещодавно виповнилося 8 місяців. Батьки зазначили, що Данило став дитиною війни, як і багато інших українських дітей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ