Лайм

Міка Ньютон розповіла про сестру-майора ЗСУ та переїзд сім'ї до США

Знаменитість поділилася подробицями

Українська співачка Міка Ньютон, яка проживає у США, розповіла, що забрала батьків до себе за кордон, щоб захистити їх від російської агресії. Однак сестра артистки Лілія залишилася в Україні - вже багато років вона працює у ЗСУ, і зараз у Львові продовжує боронити нашу країну.

Цими деталями Міка поділилася у програмі "ЖВЛ". Вона уточнила, що після дзвінка сестри одразу купила білет і поїхала забирати рідних до себе.

"Спочатку батьки були у Польщі зі мною, ще й племінниця. Хтось знає, хтось не знає, але в мене сестра в українських Збройних Силах вже 24 роки. Вона - майор української армії, тому дивитися за моїми рідними вже не було кому. Ліля мені подзвонила і каже: "слухай, забирай, тому що в мене нема часу ні на малу, ні на що. Я буду тільки переживати, де вони і як вони: чи встигли вони забігти у сховище, чи не встигли". Я одразу на другий день купила білети і полетіла до Польщі. Моя сестра не на фронті, вона у Львові, але воює. Вона з 17 років працює в українській армії", - пояснила зірка.

Фото: instagram.com/mikanewton

Також виконавиця розповіла, що життя в США не є таким легким і безтурботним, як може здаватися багатьом людям.

"Завжди всі думають чомусь, що в Америці дуже легко. Що всі туди їдуть і зразу починають гроші мішками збирати... Я не знаю, звідки це пішло. Тут дуже багато потрібно буде їм, тому що люди, які переїжджають сюди "по паролю", вони не можуть зразу працювати. Жити тут дорого. Однокімнатна квартира, яка більш-менш нормальна, коштує від двох тисяч доларів. Тому для українців це буде дуже-дуже важко", - сказала Міка.

  • У жовтні минулого року Міку Ньютон запросили виступити в Росії, але почули "ні" - співачка нагадала про Крим. Таким чином вона підтримує Україну у боротьбі за свої території та припинення війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту

Перший досвід: хто буде речницею "Євробачення-2024" від України

Українська співачка, переможниця "Євробачення-2016" Джамала оголошуватиме бали Національного журі України у Мальме

Український бренд створив для alyona alyona авангардний образ для виступу в Нідерландах: фото

Представниці України на Євробаченні-2024 alyona alyona і Jerry Heil виступили в Нідерландах - український бренд створив для реперки образ