Лайм

Як на "Євробаченні-2022" виступив співак із Ізраїлю - Майкл Бен Давід підтримує Україну

Епатажний музикант має українське коріння

У другому півфіналі "Євробачення-2022" виступив представник Ізраїлю Майкл Бен Давід. 25-річний співак - один із тих учасників, хто підтримує та співпереживає Україні під час війни з російськими окупантами. Яким був виступ ізраїльського артиста – далі у матеріалі.

Конкурсант вийшов на сцену у Турині другим і представив Європі свою пісню I.M – це позитивний гімн про прийняття себе. Майкл – представник нетрадиційної сексуальної орієнтації і не приховує цього.

За словами співака, він уже в дитинстві зрозумів, що його тягне до хлопчиків, через що неодноразово зазнавав фізичного насильства, зокрема й від дівчат.

Сьогодні особисте життя артиста склалося, і напередодні другого півфіналу Майкл уклав шлюб зі своїм обранцем на ім'я Рої Рам. Співак опублікував в Instagram фотографію з партнером і похизувався обручками.

Фото: instagram.com/michaelbdd

Напередодні "Євробачення" Майкл Бен Давід також розкрив подробиці про своє українське коріння. Виявилося, мама співака - родом з України, а родичі - тітка та племінник досі живуть у Києві. Він зізнався, що постійно зв'язується з рідними та знає всю правду про війну.

"Всі підтримують Україну, але ніхто не розуміє, що там відбувається насправді. Я говорю з дядьком двічі на день, коли можу, коли він не в бомбосховищі. Це так важко", - сказав співак зі сльозами на очах під час прес-конференції.

Фото: instagram.com/michaelbdd

Незважаючи на конкуренцію, представник Ізраїлю впевнений, що Україна має перемогти на "Євробаченні". Також Україна має перемогти й у війні із Росією.

"Вони мають перемогти скрізь. Вони мають відвоювати свою країну назад. Ніхто не розуміє, що вони зараз переживають. Я люблю вас і я сподіваюся, що це скоро закінчиться, бо це якийсь жах", - зазначив співак.

  • Дивіться також, як на "Євробаченні-2022" виступив гурт Kalush Orchestra. Представники України презентували пісню "Стефанія" у першому півфіналі, 10 травня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі

Букмекери спрогнозували переможців першого півфіналу "Євробачення-2024": які шанси в України

Україна на Євробаченні 2024 - коли виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil, прогноз букмекерів на результати 1 півфіналу і перемогу України