Лайм

Ми говоримо про це: Юрій Горбунов розповів про плани усиновити сироту після війни

"Це буде ще один внесок навіть не в перемогу, а в розбудову нашої держави"

Український телеведучий Юрій Горбунов, який зі своєю коханою Катериною Осадчою замислився про усиновлення дитини, розповів про ці плани детальніше. За словами знаменитості, їхня сім'я розмовляє про це, але повністю ще не є готовою до такого сміливого кроку.

"Сказати, що ми зараз вже готові це зробити – я б не сказав. Ми розмовляємо про це. Просто зараз ми допомагаємо одному монастирю під Чернівцями. Туди привезли дітей, які стали сиротами. Ми періодично туди перераховуємо гроші, тому що треба дуже багато. І саме тоді я зрозумів, що та кількість дітей, які стали сиротами в нашій країні, вона давно перейшла межу. Ці діти приречені до повноліття бути сиротами. Сім’ї, які зможуть забрати когось, - цих сімей дуже багато", - сказав Горбунов у інтерв'ю Славі Дьоміну.

Також ведучив пояснив, що у період війни неможливо усиновити сироту, тому що необхідні установи не працюють. Він додав, що головне зараз - перемога України, а всі інші питання можна буде вирішити згодом.

"Поки йде війна, це неможливо зробити – реєстри закриті. Коли закінчиться війна, будуть ще довго з’ясовувати, чи залишилися в цих дітей родичі, тому що такий закон. Тому спочатку повинна закінчитися війна нашою перемогою, а потім вже всі ці штуки з документами. Я вважаю, що ті сім’ї, які матимуть можливість усиновити дитину, вони просто зобов’язані будуть це зробити. Це буде ще один внесок навіть не в перемогу, а в розбудову нашої держави", - заявив Горбунов.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Крім того, знаменитість розповів, як спілкуватися з дітьми, які постраждали на війні: "Це морально і фізично травмовані діти. Але в цих дітей є перевага – вони вижили. Їх рятує те, що вони ще діти. Їм, мені здається, за допомогою дорослих, психологів, дідусів і бабусь, а можливо в майбутньому комусь – за допомогою їх майбутніх нових батьків, їх вдасться витягнути з цієї прірви. Саме через те, що вони діти. Їх можна відволікти: і іграшками, і тим, що вони ростуть. Вони вижили, щоб стати дорослими, щоб стати батьками, щоб стати патріотами".

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. У шлюбі у них з'явилися двоє дітей – син Іван (18 лютого 2017) та син Данило (19 серпня 2021). Також у Осадчої є син Ілля від минулих стосунків, який народився у вересні 2002 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них шв

идше.

Новини партнерів

Читайте також

Анастасію Приходько назвали "позашлюбною донькою" Костянтина Меладзе: співачка відреагувала

Анастасія Приходько висловилася про чутки, що вона позашлюбна донька Костянтина Меладзе - співачка розповіла про обман

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті