Лайм

Юрій Горбунов заступився за Потапа, Бабкіна та інших знаменитостей, які виїхали з України

Ведучий впевнений, що там вони можуть зробити більше для країни

Юрій Горбунов не засуджує чоловіків-артистів, які під час війни перебувають за кордоном, таких як Олексій Потапенко (Потап), Дмитро Монатик (Monatik) та Сергій Бабкін. Ведучий вважає, що своєю діяльністю на благодійних заходах вони допомагають Україні більше, ніж могли б зробити тут.

"Я не маю права нікого звинувачувати - хто поїхав, хто перебуває за кордоном. Знаю про Льошу, скільки він багато робить там, залишаючись за кордоном, для українців. Те саме і Діма Монатик, те саме і Бабкін. Влаштовуючи благодійні концерти, перераховуючи кошти. Я не знаю, можливо їм би не вдалося, залишаючись тут, якось допомагати фронту та Україні. Можливо, там у них є більше можливості це зробити", - висловив він свою думку у програмі "Слава+".

Фото: instagram.com/kamenskux

Горбунов зазначив, що є дуже багато чоловіків, які залишилися в Україні, але вони не допомагають своїй країні. А є такі, які виїхали за кордон та активно волонтерять, збирають кошти та передають їх на допомогу ЗСУ та постраждалим від російської агресії українцям.

Фото: instagram.com/babkin_official

Також ведучий розповів, як чинити з чоловіками, які намагаються виїхати з України за 10 тисяч доларів. Горбунов знайшов ідеальне рішення.

Продюсер вважає, що не випускати їх із країни – неправильно. Оскільки, якщо в них є гроші, щоб виїхати, то на фронт вони точно не підуть, а шукатимуть способи "відмазатись".

Фото: facebook.com/MONATIK.Official

"Якщо має 10 тисяч доларів, щоб виїхати за кордон, то випустіть його. Візьміть з нього 30 тисяч доларів, надішліть ці гроші на ЗСУ. Але потім, коли він захоче повернутися, а він захоче повернутися, тому що він ці гроші заробляє в Україні - 50 тисяч доларів на відновлення України. Я вас запевняю, це було б правильніше, ніж кричати ми вас нікого не випустимо", - вважає він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ