Лайм

Вип'ємо, коли повернуся: лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк відправився воювати на схід України

Подробицями поділився український журналіст, який зустрів музиканта у Києві

Український виконавець, соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк з перших днів війни захищав країну в лавах тероборони Києва. Зараз, через 3 місяці повномасштабного вторгнення, він відправився воювати на схід України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив український журналіст Юрій Кошмарченко. Він розповів, що зустрів артиста у Києві і той поділився своїми планами.

Фото: facebook.com/jumma

"Зустрів у Києві Андрія Хливнюка, постояли, поговорили (ми знайомі), він беззлобно поскаржився, що не зміг купити в магазині поруч безалкогольного пива. Попрощалися — і він повернувся в гумштаб, звідки вийшов. А я тієї миті зрозумів: моя головна місія на цій війні - негайно знайти Андрію безалкогольне пиво. Обігав магазини навколо, знайшов, накупив, пишу йому, щоб вийшов і забрав. А він такий скромно: "Дякую, вип'ємо, коли повернуся зі сходу". Я свою головну місію виконав і одночасно не виконав" , - написав журналіст у своєму пості.

Фото: instagram.com/andriihorolski

Наприкінці березня Андрій Хливнюк отримав поранення в обличчя. Він розповів, що його колона потрапила під мінометний обстріл російських . "На жаль, наша колона втратила два пікапа, але вірю, що наші волонтери з цим впораються" , - написав тоді музикант у своєму блозі в Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ