Лайм

Катя Осадча показала ніжні сімейні фото та назвала день, у який хотіла б повернутися

"Той стан хочеться згадати: коли не болить всередині, коли життя попереду..."

19 червня в Україні відзначили День батька. Багато знаменитостей показали фото зі своїми дітьми та написали теплі побажання для татусів. Не стала виключенням і українська телеведуча Катерина Осадча.

Багатодітна мама привітала свого чоловіка Юрія Горбунова із цим особливим днем. "Татко, любий наш татко! Ти найкращий тато в світі, ти щодня кажеш синам про те, як ти їх любиш, де б ти не був в цей час і це наймиліша традиція в світі. Ми тебе любимо і промовляємо це щохвилини, а ще неймовірно сумуємо, якщо довго не бачимося. Ти тато, що завжди дивиться з синами в один бік і розділяє з ними всі радощі і непорозуміння! Ми тебе любимо любимо любимо….. тисячу разів скажемо це сьогодні і щодня. З Днем Тата. А на фото малюк це Івасик п’ять років тому", - написала вона у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/kosadcha

Ведуча "Світського життя" опублікувала у соцмережах ще один пост, у якому поділилася зворушливими спогадами. Осадча назвала день, у який би хотіла повернутися – 19 серпня минулого року. Саме тоді зірка телеекранів стала мамою утретє, і батьки маленького Данилка почувалися найщасливішими людьми у світі. З того моменту пройшло вже 10 місяців і життя встигло змінитися до невпізнання. Данилко, якому ще немає й року, вже став дитиною війни.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Сьогодні в мережі натрапила на фантастичні роздуми про перемотку часу, що можна перемотати події назад в певний день, щоб ще раз його прожити. Я подумала, що хочу в день 19 серпня 2021, коли народився Данилко. В той ранок, коли ми приїхали до палати і тато приліг на диван, а я дивилась на них обох і думала про те, який дивовижний момент, коли дитині ще навіть не день і скільки всього прекрасного попереду… Ми були такими безтурботними і щасливими… Той стан хочеться згадати: коли не болить всередині, коли життя попереду…. Сьогодні Данилу виповнилося 10 місяців, і він дитина війни…" - написала мама трьох синів.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. У шлюбі у них з'явилося двоє дітей – син Іван (18 лютого 2017) та син Данило (19 серпня 2021). Також у Осадчої є син Ілля від минулих стосунків, який народився у вересні 2002 року.

Фото: instagram.com/kosadcha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом

Кейт Міддлтон отримала нагороду Орден Кавалерів Честі та новий королівський титул представника цього Ордену

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ