Лайм

Їм із цим жити: Monatik висловився про артистів, які мовчать про війну

Співак дав перше інтерв'ю з початку вторгнення РФ в Україну

Monatik (Дмитро Монатік) висловився про українських артистів, таких як Анна Седокова та інших, які живуть у Росії та мовчать про війну. А також розповів, чи писав після 24 лютого комусь із них з проханням підтримати рідну Україну.

В інтерв'ю Славі Дьоміну співак зізнався, що особисто до мовчунів не звертався. На другий день російського вторгнення він розмістив в Instagram вірш "Русская власть" і впевнений, що його побачили всі його підписники з РФ, зокрема й екс-колеги.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Я зробив звернення і я чітко розумів, що вони це побачать. Хто відреагує, той відреагує, а хто далі мовчатиме. Їм із цим жити все життя. Можливо, вони з цим житимуть, для мене це не зрозуміло. Щось доводити, дзвонити, питати, чому ви не підтримуєте або ще щось... Я розумію, що якщо вони самі ці висновки не роблять, то їх це не доб'є... Якщо вони в полі тієї інформації, то мої слова будуть для них просто порожній звук, і вони просто думатимуть, що я хочу їм щось нав'язати. Я висловив все чітко у вірші 25-го числа", - пояснив Монатік.

Співак розповів, що під дописом є коментарі від росіян, які підтримали Україну і навіть виходили на мітинги, щоправда, це було тоді, коли за волю думки в РФ давали 15 діб, а не 15 років. Інші мовчать: бояться чи вірять російській пропаганді.

Дмитро зізнався, що відчуває ненависть до всіх росіян, але намагається це почуття трансформувати в любов до України. Монатік зазначив, що не думав, що кремлівська пропаганда так працює усередині Росії.

"Їм кажуть: "Ви нас зараз вбиваєте, ваші солдати прийшли, ваша злочинна влада наказала". А вони кажуть: "Та нє, це неправда, це ви самі". Які можуть бути почуття після цього", - сказав співак.

  • Раніше Monatik розповів, де його застала повномасштабна війна і чому він не пішов воювати, як це зробили його українські колеги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ