Лайм

Три "Байрактари" для ЗСУ: Сергій Притула у день народження вирішив зібрати кошти на найкращий подарунок

"Все про що я мрію у свій ДН - це наша Перемога!"

22 червня український телеведучий та волонтер Сергій Притула святкує 41-річчя. У свій день народження іменинник разом зі своїм благодійним фондом запустив новий масштабний проект, у рамках якого планує зібрати кошти на купівлю трьох "Байрактарів" для ЗСУ.

"Сьогодні мені 41. Мені не потрібні подарунки чи пафосні привітання. Все про що я мрію у свій ДН – це наша Перемога! І разом з командою фонду я намагаюсь робити все залежне для її наближення. Ми хочемо придбати для ЗСУ 3 "пташки" Байрактар, які будуть допомагати це робити!", - написав Притула в Instagram та закликав українців приєднатися до збору коштів.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергій Притула (@siriy_ua)

"Допоможіть нам реалізувати цю мрію! Адже вона і Ваша! Годі просто лайкати відосики з результатами роботи Байрактарів. Давайте станемо співавторами цих відео! Кошти колосальні, але чи є щось дорожчим за життя наших воїнів?!!", - зазначив він.

На реалізацію проекту "Народний Байрактор" потрібна космічна сума – 15 мільйонів доларів. Початок збору поклав Фонд Сергія Притули, який вніс у скарбничку перші 2 мільйони доларів. Залишилось зібрати ще 13 мільйонів.

Сергій Притула запрошує приєднатися до акції як традиційних донорів, які щомісяця зі своєї зарплати перераховують кошти до його фонду, так і підприємців та великий бізнес.

Збір коштів триватиме тиждень – з 22 до 29 червня. У його межах фонд проведе кілька проектів. Почнуть з аукціону картини Сергія Притули "Батько і мати. Два сонця гарячих", далі запустять унікальну NFT-колекцію персоналізованих підписів на борту "Байрактара" для тих, хто готовий долучитися до збору та задонатити криптовалютою.

Фото: instagram.com/siriy_ua

  • Дмитро Комаров у свій день народження виставив на аукціон улюблену "іграшку" – дводверний спортивний автомобіль Chrysler Crossfire. Вся сума від продажу автомобілів піде на допомогу Україні.
  • А Тарас Тополя у день свого 35-річчя вирішив розіграти свої особисті речі, які з ним від першого дня повномасштабної війни. Переможців буде обрано серед українців, які нададуть фінансову допомогу його батальйону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання