Лайм

Дружина Макса Чмерковського вперше розповіла про три вагітності, які перервалися

Пета поділилася, що переживала втрати "в душі за зачиненими дверима"

Дружина українсько-американського хореографа, головного героя першого сезону шоу "Холостяк" Максима Чмерковського розповіла про три вагітності у своєму житті, які перервалися. Перший викидень стався восени 2020 року, третій – восени 2021.

У інтерв’ю виданню People Пета Маргатройд сказала, що восени 2020 року вона їздила по роботі у Лос-Анджелес, де у неї стався перший викидень. Її чоловік на той момент перебував у місті, але був зайнятий роботою. Через дев'ять місяців Мургатройд знову пережила викидень. Чмерковський тоді був на гастролях. Третій викидень стався восени 2021 року, коли Чмерковський якраз перебував в Україні. У жінки виявили COVID-19, після чого лікар повідомив трагічну звістку.

Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Маргатройд зізнається, що ще одним випробування була розмова на цю тему із сином Шаєм, який постійно допитувався, коли у нього з'явиться братик чи сестричка.

"Протягом останніх півроку це були постійні питання: "Мамо, коли дитина повернеться?", "Мамо, коли там знову буде дитина? Ти повинна сказати мені, коли вона там буде". Звичайно, він ніколи не зрозуміє, що відбувається. Минув час, він щодня запитував мене: "Коли прийде мій братик?", - розповідає дружина хореографа.

Пета поділилася, що переживала втрату вагітності "в душі сама за зачиненими дверима".

"Мені здається, коли Шай дивиться на інших дітей і бачить їх з братами і сестрами, це важко. І це важко для мене, коли я бачу, що він щось відчуває", - також зізнається жінка.

Пета із синомФото: instagram.com/petamurgatroyd

Лікарі діагностували у Мургатройд синдром полікістозних яєчників, гормональний дисбаланс, який може призводити до нерегулярної овуляції. Наразі сім'я продовжує жити далі і робить усе можливе, щоб подарувати сину братика чи сестричку. Пета збирається завершити свій перший етап лікування екстракорпорального запліднення.

"Це була дуже складна ситуація. Спочатку почув, що ми вагітні, а на наступний день мені кажуть, що ні. І це було справжнє божевілля. Я намагаюся зробити все можливе, щоб просто підтримати Пету. Якщо ви по-справжньому закохані і хочете одне одному найкращого, ви будете триматися разом. Ти витримаєш це. Ти це зрозумієш. Це буде травматично, але ви це переживете", - прокоментував цю ситуацію Чмерковський.

Фото: instagram.com/petamurgatroyd

Хореограф упевнений, що позитивний світогляд допоміг його родині пережити важкі часи.

"Подивіться, які ми благословенні. Ви повинні бути такими сильними разом. Ми є. Я думаю, що весь цей досвід добре показує, хто ми як пара", - підсумовує учасник першого "Холостяка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ксенія Мішина, яка веде шоу "Я люблю Україну", нарвалася на критику через російськомовне інтрев'ю

Ксенія Мішина записала подкаст російською мовою - акторку розкритикували у мережі - як відреагували юзери

Олена Зеленська у костюмі трендового відтінку зустрілася з мером Парижа: фото

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася у Києві з мером Парижа Анн Ідальго

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю