Лайм

Нарешті зустрілися: Олександр Пономарьов показав, як подорослішав його молодший син

Артист не став уточнювати, де саме вони побачились та зробили спільне фото

Український виконавець Олександр Пономарьов, який нещодавно разом з іншими артистами випустив патріотичний хіт, поділився сімейним знімком. У Instagram він опублікував фото, на якому позував разом зі своїм 15-річним сином Олександром.

"Нарешті зустрілися. Син вимахав! Слава Богу за все", – говориться у підписі до кадру. Однак співак не став уточнювати, де саме вони зустрілися та зробили спільне фото.

Фото: nstagram.com/ponomaryovoleksandr

Олександр, який народився у 2007 році, – син Пономарьова та його ексдружини Вікторії Мартинюк. Подружжя розійшлося у 2012 році. Пізніше артист озвучив причину розлучення із колишньою обраницею. Виявилося, що Вікторія запропонувала співаку зробити вибір між нею та його донькою Євгенією від стосунків з українською продюсеркою Оленою Мозговою. Дочку Мозгової від її попередніх стосунків Зою, яка народилася в 1994 році, Пономарьов також вважає своєю.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Раніше Пономарьов зізнався, що не підтримує спілкування з жодною з колишніх дружин.

"Якщо чесно, я намагався підтримувати, але вони не дуже хочуть цього. З Вікторією я не спілкуюся взагалі. А з Оленою ми спілкуємося, але іноді вона мене видаляє з друзів на Facebook. Потім додає. Я спокійно до цього ставлюся. Це жінки, з якими я жив, які є мамами моїх дітей. Я їх поважаю", - говорив він.

При цьому знаменитість підтримує стосунки з дітьми. Відомо, що дочка Євгенія живе та працює в Португалії, а з сином Олександром Пономарьов раніше проводив один місяць на рік, однак останні обставини в Україні могли все змінити. "Мені його дають на місяць за рік, коли є відпустка, і це не потрапляє на мій день народження", - казав Олександр.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Після розлучення з другою дружиною музикант досить рідко говорить про особисте: "Це моє особисте життя, я його вже не афішую [...] Я вже пару разів афішував і зрозумів, що це неприємно".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Оперному співаку з України, який має громадянство РФ та підтримує війну, оголосили про підозру

Український оперний співак Василь Герелло підтримує війну в Україні, живе в Росії і має громадянство РФ - артисту оголосили про підозру

Мій Чернігів: Наталка Денисенко відреагувала на ракетний обстріл рідного міста

Українська акторка Наталка Денисенко, яка родом з Чернігова, розповіла, що у день ракетного удару 17 квітня у місті знаходився її син та батьки

Журнал Time назвав найвпливовішими жінками 2024 року дружину Навального та співачку Дуа Ліпу

Юлія Навальна та Дуа Ліпа потрапили до списку 100 найвпливовіших людей від журналу Time - росіянка очолила категорію Лідери