Лайм

Він супергерой: пес Патрон привітав свого господаря із професійним святом

Пес-сапер показав фото зі "своєю людиною"

Пес Патрон привітав свого господаря із Днем державної служби, який відзначався в Україні 23 червня. Чотирилапий сапер тепло відгукнувся про "свою людину", назвавши його справжнім патріотом та супергероєм, про яких розповідають у фільмах.

Господар Патрона – керівник піротехнічної групи управління ДСНС у Чернігівській області Михайло Ільєв. Два роки тому він подарував своєму синові джек-рассел-тер'єра, якого готували до виставок, але з початку повномасштабної війни пес став сапером. Тепер Патрон не відходить від господаря ні вдома, ні на службі, про що свідчить його свіжа фотографія в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Патрон (@patron_dsns)


"Бути справжнім держслужбовцем - це не просто отримувати зарплатню з держбюджету. Це про те, щоб серцем служити своїй країні. І це все про мою людину - Михайла", - написав Патрон.

"Михайло дуже добрий, чесний та справедливий. Навіть якщо йому запропонують трильйон євро, щоб він зрадив країну - він скаже "перепрошую" і плюне в лице (ну бо він ще й дуже вихований, то без "перепрошую" би не плюнув). Михайло - справжній патріот. Він дуже відважний: розповідав мені як служив в АТО і ООС. Він з тих супергероїв про яких розповідають у кіно. Тільки він реальний, а не вигаданий, і я так тішусь, що він виховує мене і свого людського сина за всіма законами честі, - описав господаря пес-сапер. - Михайло вчить нас любити свою країну, свою справу. Жити, щоб бути корисними суспільству, а не лише для себе".

Патрон зізнався, що так сильно любить Михайла, що якщо не бачить його хоча б 15 хвилин, то його "трясе від емоцій".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Патрон (@patron_dsns)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ