Лайм

Чоловік Руслани Писанки розповів, коли та де відбудеться прощання з акторкою

Життя української знаменитості обірвалося 19 липня

Ігор Ісаков, чоловік Руслани Писанки, яка пішла з життя у віці 56 років, повідомив дату та місце прощання із зіркою. Українська акторка та телеведуча померла у Німеччині, де лікувала агресивну форму раку, тож прощання пройде у німецькому місті Кайзерслаутерн. Церемонія відбудеться 2 серпня.

"2.08.22. 10.00 Donnersbergstr. 78. 67657 Kaiserslautern Deutschland. Прощання з Русланою відбудеться біля церкви міського кладовища 2.08.22 о 10 годині ранку за адресою Доннерсберг штрассе 78, Німеччина", – написав Исаков на своїй сторінці у Facebook.

Фото: Facebook/Igor Isakov

Раніше чоловік зірки розповідав, що Руслану кремують у Німеччині, а після оформлення всіх відповідних паперів порох Писанки доставлять в Україну, і вже у Києві Ігор поховає дружину. Місце та час поховання чоловік повідомить пізніше.

Руслана Писанка померла у ніч на 19 липня. До Німеччини акторка поїхала у перші дні повномасштабної війни, де медики поставили їй страшний діагноз – онкологія.

"У Русі був рак, на жаль, агресивна форма, і трохи запущений... Але так, як боролася вона, я не зміг би навіть наполовину... На жаль, імунітет не витримав", - розповів Ісаков через кілька днів після смерті коханої.

За кілька місяців до своєї смерті Руслана Писанка втратила маму - жінку теж забрала онкологія. 2012 року через рак помер молодший брат телеведучої Олег.

Фото: 1+1

  • Смерть Писанки стала потрясінням для шанувальників, колег та друзів української знаменитості. Акторка Ольга Сумська зізналася, що їй важко повірити в те, що її зіркової подруги більше немає, адже ще нещодавно вони спілкувалися та будували творчі плани на майбутнє.
  • Руслана Писанка за своє творче життя зіграла десятки яскравих ролей у кіно. Дізнайтеся, які роботи принесли їй популярність і народну любов.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ