Лайм

Ми маємо це сказати: Володимир Дантес і Даша Кацуріна здивували спільною заявою

"Ви могли про це здогадуватись, наші знайомі часом це обговорюють між собою"

Володимир Дантес та Даша Кацуріна, яким прихильники приписують роман, здивували спільною заявою. У соціальних мережах вони виклали відео, у якому вперше з’явилися удвох. Однак Дантес та Кацуріна вирішили обговорити не тему їхніх стосунків, а дещо інше - не менш важливе.

"Ми хочемо сказати дещо важливе. Комусь здається, що це не на часі, але для нас з Вовою це дійсно важливо. Ви могли про це здогадуватись, наші знайомі часом це обговорюють між собою. Думаю, не має сенсу мовчати. І ми з Дашею вирішили це сказати", - заявили Вова та Даша у ролику, який опублікували в Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dantes (@vladimirdantes)

Далі Дантес та Кацуріна закликали людей не забувати про одну важливу справу – турбуватися про тварин, які страждають через війну. Вони зазначили, що не варто проходити повз пухнастих улюбленців, натомість слід нагодувати та напоїти їх, а за можливості – забрати до себе чи допомогти знайти нових господарів.

"Врятуйте тварин від війни. Вони також гинуть через обстріли та мінування. Через голод та страх. Не проходьте повз. Нагодуйте, залиште води. Якщо маєте можливість, візьміть тварин з притулку. Підтримайте UA Animals, який щодня рятує тварин від війни", - сказали Вова та Даша.

Надя Дорофєєва, Михайло Кацурін, Даша Кацуріна та Володимир ДантесФото: instagram.com/nadyadorofeeva

Підписники були трохи здивовані, однак ініціатива "пари" їм сподобалася. У коментарях люди похвалили Дантеса та Кацуріну за те, що їм вдалося привернути увагу фанатів до вкрай важливого питання.

"Дуже круто, що ви скористалися тим, що людям цікаво і розповіли чи нагадали про те, що дійсно важливо", "Саме це ми і очікували почути", "Ідея - кайф", "Це чудово! Ви дуже правильно використали тему, яка всіх "хвилює" і привернули більше уваги ! Тварини теж страждають", "Спасибі за добре серце".

Тим часом телеведучий Анатолій Анатоліч залишив свій оригінальний коментар: "Вова, чому я думаю тільки про те, в брюках ти на цьому відео або просто в трусах на домашньому? Тваринам допомагаємо!".

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Нагадаємо, що про можливий роман Дантеса та Кацуріної люди почали говорити після того, як стало відомо про розлучення співака з Надею Дорофєєвою у березні. Вже наприкінці червня артистка підтвердила роман з другом сім'ї Мішею Кацуріним, тоді як Вова продовжує тримати інтригу.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі