Лайм

Тоня Матвієнко повернулася в Україну і влаштувала сюрприз мамі і чоловіку: зворушливе відео

Реакція Ніни Матвієнко довела українців до сліз

Знаменитості, як і мільйони українців, були змушені залишити свої домівки через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Через п'ять місяців війни багато зірок повернулися в рідну країну, незважаючи на небезпечну ситуацію. Не витримала розлуки з рідними й співачка Тоня Матвієнко.

Виконавиця повернулася до Києва та поділилася в Instagram відео зворушливої зустрічі з чоловіком, українським музикантом Арсеном Мірзояном та мамою, народною артисткою Ніною Матвієнко. Тоня не розповіла про свій приїзд, а влаштувала близьким сюрприз. До коханого співачка прийшла прямо на концерт та вийшла до нього на сцену.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

"Ми щойно з Великобританії. Арсен знав, але не знав, що зараз це буде. Ми зробили сюрприз і з Ніною приїхали до вас. Мене не було півроку в Україні. Слава Україні! Уявляєте, приїхали додому, хотіли мамі сюрприз зробити, а її вдома немає. Вона ще не знає", - сказала Тоня.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)


Співачка дочекалася, поки мама повернеться додому і приїхала до неї. Ніна Митрофанівна не змогла стримати сліз, побачивши на порозі свою молодшу дочку та онуку Ніну, названу на честь її.

Шанувальників зворушила реакція Ніни Матвієнко. "Божечки, Тоня, плачу разом із вами", - написала Ольга Сумська. "Ой, сама розплакалася. Митрофанівна. Такі чудові", "Переглянула тричі і реву від радості за вас і від болю, що людям зараз такі випробування", "Емоції радості зустрічі. Дивилася і серце тремтіло", - пишуть підписники.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)


  • Тим часом Лідія Таран розповіла про страх повернутися до Києва. Українська телеведуча купила квартиру у "дуже невдалому" місці.
  • Не планує поки повертатися і TAYANNA. Співачка вважає, що в Україні здебільшого залишилися, або вже повернулися, ті артисти, які не мають сімей, а значить "їм нема чого втрачати".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Закриє небо і посилить заходи безпеки: як Швеція готується до "Євробачення-2024"

На період проведення "Євробачення-2024" країна-господарка закриє повітряний простір над містом Мальме, де відбудеться конкурс

Нищили свого: акторка Леся Самаєва висловилася про колег, які хейтили Горбунова через серіал

Зірка серіалу "Скажене весілля" Леся Самаєва розкритикувала колег, які накинулися на Юрія Горбунова через зйомки комедії "СМТ Інгулець"

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер