RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Серпень запалює: синоптики прогнозують вихідні, як на сковорідці

Прогноз погоди на 6-7 серпня

Прогноз погоди на 6-7 серпня Фото: pexels.com

За прогнозом синоптиків, серпень 2022 року обіцяє бути досить спекотним: температура повітря буде на 1,5-2 градуси вище в порівнянні з кліматичною нормою. Вже цими вихідними стовпчики термометрів перейдуть позначку 30 градусів. Якою буде погода найближчими днями - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у суботу, 6 серпня, у більшості регіонів збережеться хмарна, але суха погода. Короткочасні дощі можливі лише у Запорізькій, Херсонській областях та Криму.

На півдні, півночі, заході та в центрі вночі синоптики прогнозують від 16 до 18 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів покажуть від 29 до 31 градусу тепла.

Найгарячішим буде схід України. Вночі тут очікується від +17 до +19, а вдень повітря прогріється в діапазоні від 31 до 33 градусів вище нуля.

У неділю, 7 серпня, ситуація з опадами кардинально зміниться. Хмарні дощі синоптики прогнозують на півночі та заході країни. На решті території збережеться абсолютно ясна погода.

Найспекотнішими у цей день будуть південь та схід країни. Вночі тут очікується близько 20 градусів вище нуля, а от вдень від +30 до +34.

Читайте: Температура недовго буде комфортною: народний синоптик розповів про погодні "гойдалки" у серпні

Трохи прохолодніше буде на півночі та у центрі. Вночі доби стовпчики термометрів покажуть від +17 до +19 градусів, а вдень варто очікувати від 29 до 31 градусу тепла.

Відносна прохолода збережеться лише на заході. У нічний час доби синоптики прогнозують від 15 до 18 градусів тепла, а ось вдень повітря прогріється в діапазоні від +22 до +25.

У понеділок, 8 серпня, температурна картина зміниться лише у північних регіонах. Тут буде трохи холодніше: вночі від 17 до 19 градусів тепла, а вдень від +23 до +25.

А ось ситуація з опадами буде нерівномірною. Грозові дощі очікуються у Чернігівській, Сумській, Полтавській областях та на заході країни. На решті території збережеться суха погода.

Читайте також

Бластери проти "Цирконів": яка зброя краща за "Патріоти"

Зброя майбутнього у вигляді лазерів для України важлива, але зараз доведеться використати нинішню ППО

Українці, беріть зброю вже, бо як Росія прийде у ваш дім, буде пізно - командир батальйону "Ахіллес"

Командир батальйону Ахіллес розповів про ситуацію під Бахмутом та зробив важливе звернення до українців

"СВО" закінчилася: яку "повноцінну" війну задумав Путін проти України

У Кремлі сподіваються набрати ще 300 тисяч людей для нового наступу

Новини партнерів