Лайм

Вони всі в розпачі: Ольга Сумська висловилася про дочку та інших українців в Росії

Акторка розповіла про спілкування з дочкою Антоніною

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна разом із чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем, та двома дітьми живе в Москві. Через повномасштабне вторгнення РФ в Україну киянка "в розпачі", але продовжує знаходитися в Росії.

Ольга Сумська в інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла, що вона щодня спілкується з дочкою та розповідає їй про всі жахіття, які вже шостий місяць відбувається в Україні. "Ті українці, які перебувають там, вони в курсі тих страшних подій, які тут відбуваються. Вони всі у розпачі. Ті люди, які не можуть висловитись, вони перебувають там у режимі жахливого терору", - сказала артистка.

Ольга Сумська зі старшою дочкою Фото: instagram.com/olgasumska

"Це безвихідь, можна опинитися просто в прірві. Вони відповідальні за дітей і сьогодні виїхати немає можливості, змінити ситуацію дуже складно", - пояснила акторка, чому Антоніна продовжує жити в Москві.

Сумська додала, що вона не виправдовуватиметься перед українцями за свою доньку, бо не має права.

"Ситуація, коли я начебто мала виправдовуватися, я не робитиму цього. Тому що я не маю права виправдовуватися перед українцями за свою дочку, перед згорьованими матерями, які втратили своїх дітей, своїх чоловіків, своїх близьких, свої будинки, свої міста. Я не маю на це права і я не буду це робити, - сказала вона. - Але та тотальна залежність, яка сьогодні є там і воно не зрушиться поки що. Тому що крок вліво, крок вправо і все".

Володимир Яглич та Антоніна Паперна Фото: instagram.com/yaglych

Ольга Сумська розповіла, що за весь період війни вона отримала багато хейту від українців із закликом зректися доньки.

"Мені прилітає кожен день якісь поради на кшталт, що я мушу зректися своїх дітей. У мене навіть думки такої немає. І взагалі, як можна таке порадити матері?! Але ті страшні епітети, страшні слова, які прилітали на мою адресу - це жах. Як може українець, жінка жінці таке побажати?!".

Акторка закликала хейтерів схаменутися і не випускати агресію на своїх же: "Хіба нам не вистачає тієї крові, яку проливають наші хлопці?".

  • Раніше Ольга Сумська розповіла, чому її дочка не їде з Росії. За словами акторки, Антоніна дуже переживає за рідну країну, але приїхати сюди в неї немає можливості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ