Лайм

Кіт Степан з Харкова повернувся в Україну і розпочав важливу справу для порятунку тварин

За кордоном пухнастий блогер зібрав $15 тисяч

Знаменитий кіт Степан, який отримав престижну премію блогерів у Каннах, повернувся із Франції в Україну. Пухнастий українець зупинився у Львові, оскільки його рідний Харків - під постійними обстрілами росіян.

Про своє повернення хвостатий блогер повідомив в Instagram. Він опублікував кілька фотографій та написав, що продовжить займатися благодійністю у рідній країні.


"Я, кіт Степан, повернувся в Україну. Упевнений, що всім, хто любить Батьківщину, можна бути корисним. Особливо котам. Ось чому я присвячую свою сторінку не тільки кумедному контенту, який змусить вас усміхнутися. Ми робимо надзвичайно важливу справу. Ми рятуємо тварин з усієї України", - сказано у дописі.

Степан зазначив, що йому вдалося зібрати понад 15 тисяч доларів - всі кошти були відправлені організаціям, які допомагають тваринам, які постраждали від війни, а також зоопаркам у Миколаєві та Харкові.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

"Це справді приголомшливо, дякую всім за вашу доброту і підтримку", - написав кіт-блогер і оголосив про старт нової справи для порятунку котиків та собачок.

"Отже, анонсую нову колекцію для життєвих потреб тварин, які перебувають у важких умовах. Покажи силу любителям кішок! Мур-мур", - додав Степан.

Нагадаємо, кіт Степан став зіркою TikTok та Instagram завдяки роликам, на яких він із сумною мордочкою сидить за столом із келихом алкоголю під хіти минулого.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

До 24 лютого Степан жив звичайним життям блогера: розважав підписниками дописами, з'являвся на сторінках знаменитостей, рекламував люксові бренди, давав інтерв'ю відомим телеканалам. Проте із приходом на українську землю рашистів його життя різко змінилося. Разом із господаркою він був змушений тікати з Харкова у безпечніше місце.

Кіт-блогер знайшов прихисток у Франції, звідки почав допомагати рідній Україні: збирати кошти на допомогу тваринам та маленьким українцям, які постраждали від війни.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ