Лайм

Папа - теперь автомобиль: Коля Сєрга піснею висміяв часткову мобілізацію в Росії

Український музикант талановито потролив росіян

Заява Путіна та Шойгу про часткову мобілізацію в РФ та 300 тисяч резервістів наштовхнула Колю Сєргу на створення іронічної пісні. Український музикант та боєць ЗСУ переробив хіт російської співачки Алли Пугачової "Папа купил автомобиль", змінивши в ньому рядки на "Папа - теперь автомобиль".

Фрагмент пісні виконавець розмістив на своїй сторінці в Instagram. "Ну що почалася акція "Москвич" за москвича", - прокоментував відео Сєрга.

Фото: instagram.com/thekolya

Справа в тому, що після заяви глави міноборони РФ Сергія Шойгу про те, що Кремль збирається мобілізувати 300 тисяч росіян, в мережі згадали, як раніше автомобільний завод "АвтоВАЗ" написав, що в 2023 році планує виробити 300 тисяч автомобілів. Вийшло кумедно, оскільки в РФ родичі загиблих в Україні окупантів купують нові машини на "гробові" гроші.

Коля Сєрга влучно потролив росіян, натякнувши на те, яка доля тепер чекає на всіх призовників. "В доме волнение, шум, удивление. Это не сказка, а быль. Где-то за городом, очень недорого папа - теперь автомобиль!", - співає музикант.

  • Після заяви Путіна про часткову мобілізацію в країні-агресорі Росії того ж дня пройшли акції протесту. Українська співачка Оля Полякова прокоментувала раптовий бунт росіян.
  • Дивіться також яскраві фотожаби на цю тему. Українці вітають росіян "з днем часткової мобілізації", сміються з того, як вони намагаються уникнути участі у війні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео