Лайм

Експерт назвав найбільшу помилку у застосуванні кондиціонерів для волосся

Перевірте себе

Всі дівчата хочуть мати красиві та здорові локони. Але часто у догляді за волоссям роблять б'юті-промахи, про які навіть не здогадуються. Зірковий стиліст Рікі Уолтерс у розмові з виданням Express назвав найбільшу помилку у застосуванні кондиціонера для волосся.

Власник лондонського салону SALON64, який працював з акторкою Ерін Річардс, телеведучою Лорою Вітмор та іншими знаменитостями, зауважив, що більшість людей наносять кондиціонер на волосся одразу після використання шампуня. Це і є велика помилка.

Фото: Getty Images

За словами Волтерса, перед використанням кондиціонера важливо підсушити волосся рушником.

"Немає нічого гіршого, ніж розбризкати високоякісний кондиціонер, а потім нанести його на вологе волосся відразу після миття. Високоякісні, більш густі та чудові за якістю кондиціонери, представлені на ринку, слід наносити на висушене рушником волосся", - вважає експерт.

Читайте також: Підкреслює вік та втому: який колір волосся візуально робить жінку старшою

"Довге волосся може утримувати величезну кількість води, яка потім розбавляє ваш прекрасний кондиціонер, залишаючи на вас лише водянистий осад", - додав Рікі.

Витративши всього кілька хвилин на сушіння волосся, ви заощадите гроші на доглядових продуктах і отримаєте красиві та блискучі локони.

Фото: Getty Images

Також вкрай важливо, за словами експерта, наносити кондиціонер тільки на кінчики волосся, інакше ви ризикуєте отримати "важке та жирне" волосся. Для оптимального здоров'я та блиску залиште кондиціонер на дві хвилини перед тим, як змити його.

Перукар також порадив двічі обробляти волосся шампунем під час миття, щоб ретельно очистити шкіру голови.

Фото: Getty Images

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основи для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Новини партнерів

Читайте також

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали найкращих зятів за гороскопом - у списку опинилися Козероги, Раки, Терези, Тельці та Риби

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити