Лайм

Надя Дорофєєва у модній шапці біні показала головний тренд зими-2023: фото

Поекспериментуйте з образами

Взимку необхідно мати декілька варіантів головних уборів, щоб не тільки не замерзнути від морозного вітру, а й виглядати стильно. І якщо ви вже приглянули теплу кепку, як у Лілії Ребрик, розбавте свій гардероб шапкою біні – головним убором, що щільно прилягає до голови, який може бути як з помпоном, так і без нього. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим її поєднує популярна українська співачка, блогер та дизайнер Надя Дорофєєва.

Співачка, яка є кумиром молоді, стежить за модою та останніми трендами. На своїй сторінці в соцмережі Instаgram Дорофєєва показує свої образи як із повсякденного життя, так і зі зйомок та різноманітних заходів.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Для повсякденного луку поп-зірка обрала трикотажну спідницю молочного відтінку та бежевий светр оверсайз із оригінальною в'язкою. Свій образ вона доповнила масивною біжутерією та шапкою біні в тон до одягу.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Читайте також: Злата Огневич у трикотажній балаклаві показала найбільший тренд зими 2023 року.

Зазначимо, що з таким головним убором можна скласти найрізноманітніші луки. Для розслабленого образу пригляньте широкі чорні штани, в'язаний бежевий светр і довге оверсайз-пальто. Завершальними деталями стануть шапка біні та невелика сумка-клатч.

Фото: instagram.com/mie_juel

Ще один варіант стильного луку – надягайте розкльошені штани з невеликими розрізами внизу, гольф-водолазку з високим горлом та пуховик вільного крою. Доповніть образ невеликим клатчем та шапкою біні в тон до куртки.

Фото: instagram.com/mie_juel

Також можна в одному образі поєднати нотки спортивного та повсякденного стилів. Одягайте теплі штани на флісі, кашеміровий гольф та довге плащове пальто з поясом. Завершити образ допоможуть зручні черевики, невеликий клатч та шапка біні.

Фото: instagram.com/mie_juel

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей