Лайм

Маша Єфросиніна і Даша Квіткова показали наймодніші фасони дублянок на зиму-2023: фото

Зірки поєднують тренди з практичністю

Класичні і фасону авіатор дублянки в тренді цього сезону. Вони вдало доповнять будь-який гардероб та дозволять легко створити актуальний образ, і це на своєму прикладі вже довели телеведуча Лілія Ребрик та акторка Наталка Денисенко.

Цього разу свій варіант модного аутфіту з дублянкою продемонстрували Маша Єфросиніна та Даша Квіткова. У соціальних мережах зірки поділилися результатами свого перевтілення.

Фото: pinterest

Єфросиніна обрала класичний фасон дублянки. Верхній одяг вона поєднала із сірими брюками, зручним світшотом з українською символікою та чорними черевиками на шнурівці. Завершували практичний образ розпущене волосся та макіяж у пастельних відтінках.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте також: Які зимові куртки вийшли з моди: Андре Тан показав антитрендові фасони.

Квітковій припала до смаку дублянка-авіатор. Її блогерка скомбінувала із чорною водолазкою. Крім того, на фото дівчина позувала з розпущеним волоссям, усмішкою та мінімальною кількістю макіяжу. Об'ємні сережки доповнили образ знаменитості.

Фото: instagram.com/kvittkova

Цікавий факт: дублянка-авіатор має саме таку назву, оскільки одяг з обробкою з овчини вважали уніформою пілотів. Ще одна назва трендового фасону куртки – дублянка-пілот.

Фото: instagram.com/kvittkova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї