Лайм

Pantone назвав відтінок червоного головним кольором 2023 року: фото

"Viva Magenta є гібридним кольором, який поєднує фізичний та віртуальний світи"

Інститут Pantone представив головний колір 2023 року - PANTONE 18-1750 Viva Magenta. Цей малиново-червоний відтінок назвали "тоном, що становить баланс між теплим та холодним", а також символом "бадьорості та енергії".

"Колір року Pantone, Viva Magenta 18-750, вібрує бадьорістю і енергією. Це відтінок, укорінений в природі, що походить від сім'ї червоних і виражає новий сигнал сили, створення нового нарратива", - пояснили в американському інституті кольору в Instagram.

Фото: instagram.com/pantone

Окрім того, фахівці інституту зазначили, що Viva Magenta - колір, який заохочує експериментувати та створювати щось нове: "PANTONE 18-1750 Viva Magenta пише нову розповідь. Сміливий та безстрашний, пульсуючий, чия бадьорість сприяє оптимізму та радості. Потужний, цей анімаційний червоний, заохочує експериментувати та самовиражатися".

Читайте також: Топ-3 кольори, які роблять людей більш привабливими з погляду моди і психології.

"Багряно-червоний тон, який представляє собою щось середнє між теплом та холодом, PANTONE 18-1750 Viva Magenta також є гібридним кольором, який поєднує фізичний та віртуальний світи. PANTONE 18-1750 Viva Magenta - це трансформаційний червоний тон, здатний надихнути на творчість для створення чогось позитивного у майбутньому".

Фото: Pantone

"Це наполегливо, але не агресивно – ми називаємо це кулаком у оксамитовій рукавичці. Viva Magenta з'єднує нас із початковою матерією, закликаючи до сил природи. Viva Magenta заряджає наш дух, допомагаючи зміцнити внутрішню силу", - розповіла виконавча директорка Pantone Леатріс Ейсман.

  • Нагадаємо, головним кольором цього року став Very Peri. Цей яскравий відтінок синього з фіолетово-червоним підтоном символізує зміни після важкого періоду ізоляції та невизначеності. Пригадайте, як він виглядає.
  • У 2020 році Pantone презентував відтінок червоного і присвятив його менструації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Злякалась неймовірно: Анастасія Приходько потрапила у ДТП через вибоїни на трасі

Анастасія Приходько потрапила в ДТП дорогою на концерт - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла подробиці аварії

Відомий ветеран розповів, як Кухар і Стоянов за кордоном заробляють на російському балеті

Олександр Терен розповів, як відмовився співпрацювати з Катериною Кухар та Олександром Стояновим через російський балет у репертуарі

Анастасія Приходько зневажливо висловилася про пісню представниць України на "Євробаченні-2024"

Анастасія Приходько заявила, що замість Альони Альони і Джері Хейл на Євробачення-2024 мав їхати Меловін з піснею Dreamer