Лайм

Стінг закликав світову спільноту допомогти Україні не замерзнути цієї зими

Артист записав відеозвернення

Британський співак Стінг, який присвятив українцям легендарну пісню у День Незалежності, вкотре підтримав нашу країну. У соціальних мережах він опублікував ролик, у якому закликав підписників допомогти Україні пережити складну зиму.

"Привіт усім, це Стінг. Зараз зима в Англії, але також і в Україні, де російські війська атакують енергетичні об’єкти, роблячи життя українських сімей нестерпно холодним та брутальним. Доля мільйонів людей висить на волосині та відчайдушно потребує вашої допомоги", - сказав артист у відео, яке з'явилося на його сторінці в Instagram.

Знаменитість запевнив, що подолання енергетичного колапсу для українців цієї зими - найважливіша битва у повномасштабній війні. Легендарний співак додав, що гроші, які вдасться зібрати за допомогою його ініціативи "The Renew Democracy" (в перекладі з англійської - Відновити демократію) будуть направлені на придбання їжі швидкого приготування та спальних мішків для українців.

"Зберегти тепло взимку – це буде найважливішою битвою цієї війни. "Відновити демократію" забезпечуватиме українські сім’ї їжею швидкого приготування та спальними мішками, щоб захиститися від мінусових температур. Кожен ваш долар має значення. Цього року подаруйте тепло для українців", - сказав він.

Читайте також: Беар Гріллс приїхав в Україну: що відомо про візит знаменитого британського мандрівника.

У коментарях українці подякували артистові за чітку позицію та підтримку нашої країни.

Фото: instagram.com/theofficialsting

Нагадаємо, Стінг - англійський рок-музикант і актор, лідер групи The Police у 1976-84 роках. З 1984 року виступає соло. Свій псевдонім Стінг отримав у 1971 році, за чорно-жовтий смугастий светр, у якому з'явився на сцені (у перекладі з англійської мови, слово sting означає "жалити", у переносному значенні - "уражати"). З перших днів війну засудив напад РФ на Україну та висловив слова підтримки українському народу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту