Лайм

Що вдягнути на Новий рік-2023: топ-15 теплих та модних суконь

Підберіть святковий та практичний образ

Всупереч важким обставинам багато українок продовжують стежити за модою та обирають, у чому зустрічати Новий рік-2023. Раніше ми розповідали, яким кольорам варто віддати перевагу, а тепер настав час актуальних фасонів. У цій добірці - трендові сукні, які будуть доречними та досить теплими для зимових свят.

Оксамитові сукні

Абсолютним фаворитом у сезон зимових свят став оксамит. Оксамитові сукні насичених відтінків можна знайти в колекціях різних брендів. Варто придивитися до фасонів довжини міді або максі, з рукавами-ліхтариками та високим коміром. Також актуальними будуть сукні на запах.

Читайте на тему: Топ-10 ідей модного новорічного манікюру у щасливому кольорі 2023 року.

Фото: instagram.com/aspigalondon/

Фото: instagram.com/insidejigsaw/

Фото: instagram.com/stylemecurvy/

Фото: instagram.com/jaimeworewhat/

Сукні з рюшами

Рюші - один із головних трендів 2023 року, і в Новий рік такі сукні будуть особливо святковими та романтичними. Придивіться до сукні з воланами по всій довжині, або ж до стриманіших моделей з воланами на подолі.

Фото: instagram.com/saloniofficial/

Фото: instagram.com/saloniofficial/

Тепла сукня в стилі тедді

У 2022 році стиль тедді (плюшевого ведмедика) пробрався всюди, починаючи від верхнього одягу та головних уборів і закінчуючи святковими сукнями. Якщо у приміщенні прохолодно – тедді сукня та жакет стануть чудовим варіантом на Новий рік.

Читайте по темі: Топ-5 теплих трендів, які будуть модними та доречними цієї зими.

Фото: instagram.com/sylviemus_/

Фото: NAP

Фото: Na-Kd

В'язана або трикотажна сукня

Тепла в'язана сукня - гарний компроміс між ошатним і практичним образом. Такий фасон буде однаково доречним як удома, так і на новорічній вечірці. Головне - підібрати силует для своєї фігури та аксесуари, які доповнять лук.

Фото: instagram.com/aninebingofficial/

Фото: instagram.com/mango/

Фото: MANGO

Фото: H&M

Блискуча сукня і светр

Блискучі сукні з паєтками та шовкові сукні-комбінації у 2023 році не виходять із моди, і якщо в приміщенні не надто тепло, сміливо поєднуйте їх з об'ємними светрами оверсайз. У Новий рік такий образ буде доречним та комфортним.

Фото: instagram.com/phaseeight/

Фото: instagram.com/aninebingofficial/

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках  

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини