Лайм

Наше спільне рішення: Даша Квіткова і Нікіта Добринін оголосили, що вони не разом

Пара не живе разом із початку січня

Даша Квіткова та Нікіта Добринін, які стали парою у 9 сезоні шоу "Холостяк", одружилися і дали життя синові Леву, оголосили про розставання. Про це кожен з них розповів на своїй сторінці в Instagram, а Квіткова також розкрила свою історію в інтерв'ю Маші Єфросініної.

"Ми не разом. Не буде брудної білизни та пошуку винних. У нас росте син і ми робимо все, щоб залишитися просто у здорових батьківських стосунках, - написала Дар'я. - Я буду вдячна за розуміння та повагу до рішення, яке ми прийняли. Прийняли не для вас, а для себе та свого подальшого життя".

Фото: instagram.com/kvittkova/

"Бути зараз окремо – це наше спільне рішення. Це життя, нічого критичного не сталося. Вірю, що цей етап ми зможемо пройти гідно", – додав Добринін.

Причиною розлучення Квіткова назвала перенасичення одне одним, а також свою роботу блогерки. Після чергової сварки телеведучий переїхав із дому, в якому вони жили разом із сином.

Читайте також: Нерви даються взнаки: Даша Квіткова здивувала сильним схудненням.

"Ми з Нікітою вже півтора тижні не живемо разом. Він не зник повністю, бо у нас півторарічна дитина. Учора ми ходили разом вибирати садочок. Але між нами зараз лише батьківські стосунки. Ми роз'їхалися, - розповіла дівчина. - Ми були разом 24 на 7, не розлучалися ніколи. Ми просто в якийсь момент зрозуміли, що дуже перенаситилися одне одним. У нас стала дуже різна швидкість. Я лечу "попереду всієї планети", а у нього трохи інша швидкість. Нам це заважає у відносинах. На фоні цього ми одне одного морально задушили".

Фото: instagram.com/kvittkova/

Також Добриніну не подобалося, що дружина багато працює і не приділяє йому достатньо уваги.

"Я багато працюю і, можливо, є моя вина, що я цьому приділяю дуже багато часу. А йому це не подобалося. Я розривалася між чоловіком, сином, самою собою, роботою. І мене не вистачало. На нього не вистачало. Так і почалося", - констатувала вона.

Поки що Квіткова та Добринін не подавали документи на розлучення. Пара разом ходить до сімейного психолога, аби побудувати здорові стосунки батьків свого сина. Кохання також не пішло, але в цих відносинах обом було боляче.

"Зараз я не вірю, що дистанція може все налагодити, - зізналася вона. - Ми ходитимемо до психолога, щоб закрити питання та побудувати здорові стосунки батьків нашого сина. Поки що я не допускаю варіанта, що ми зійдемося і будемо разом".

Читайте також: Нерви не дають, щоб це сталося: Даша Квіткова розповіла про спроби вдруге завагітніти.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Лише місяць тому пара хотіла другу дитину, а на Новий рік Нікіта подарував дружині дуже дорогу каблучку BVLGARI. Також у 2022 році під час повномасштабної війни Квіткова та Добринін повінчалися.

"Ми закриватимемо всі питання з психологом. У цей час і я і Микита можемо зрозуміти, що не хочемо повертатися в ці стосунки", - пояснила блогер.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ