Лайм

Навіщо протирати газову плиту вазеліном: простий лайфхак проти жиру

Беріть собі на замітку

Навіть найохайніша господиня хоча б раз у житті стикалася зі складними забрудненнями на кухні, адже є важкодоступні місця, очищення яких може стати справжнім випробуванням. І якщо ви вже знаєте 5 народних засобів, які відмиють решітку кухонної плити, візьміть собі на замітку простий лайфхак із вазеліном, завдяки якому жир і бруд не будуть в'їдатися в її поверхню. theLime докладніше розповідає про це.

Фото: pixabay.com

Зберегти надовго чистоту газової плити, готуючи щодня по кілька разів, практично неможливо. Деякі господині використовують фольгу для випічки: вистилають нею поверхню, щоб жир і залишки їжі залишалися на ній. Однак краплі жиру все одно потрапляють на неї.

Читайте також: Лайфхаки для прибирання, які допоможуть швидко відмити брудну плиту.

Щоб жир та бруд не вбиралися у поверхню газової плити, можна спробувати простий лайфхак із вазеліном.

Перед тим, як почати готувати, потрібно нанести вазелін на варильну поверхню і втерти його в панель сухою м'якою тканиною. Залишки вазеліну прибираємо серветкою або м'яким паперовим рушником.

Після такої обробки на поверхні плити залишиться тонкий захисний шар. Саме він не дозволить краплям бруду та жиру намертво прилипнути до варильної панелі, і ви зможете легко видалити їх після приготування їжі.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що стало з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя у США

Де під час повномасштабної війни в Україні живе український актор Дмитро Ступка, онук Богдана Ступки та син Остапа Ступки

Зірка "Просто Надії" розповіла про колишнього чоловіка-росіянина, який підтримує війну

Актриса із серіалу "Просто Надія" Зоряна Марченко відповіла, чи спілкується зараз із чоловіком-путіністом Олександром Ведменським

Спартак Суббота оголосив про заручини: хто стала обраницею скандального "психотерапевта"

Скандальний "психотерапевт" Спартак Субота повідомив, що одружується вдруге і показав свою наречену