Лайм

Осадча, Джамала, Ребрик та інші зірки у леопардовому вбранні закликали надати Україні танки: фото

Знаменитості підтримали важливу ініціативу

У соціальних мережах набирає популярності хештег #FreeTheLeopards, який залишають як звичайні люди, так і знаменитості. Користувачі публікують фото в одязі із леопардовим принтом із закликом надати Україні танки Leopard 2 для боротьби з російськими окупантами. Модний флешмоб підтримали й українські зірки.

Учасниками важливої ініціативи стали телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов, співачка та переможниця "Євробачення-2016" Джамала, телеведуча та акторка Лілія Ребрик, представники України на "Євробаченні-2023" гурт TVORCHI, хореограф Ілона Гвоздьова, стиліст із Берліна Франк Вільде, який відомий своїми ліфтолуками на підтримку України.

Катя Осадча

Фото: instagram.com/kosadcha

"Нашій країні потрібні танки Leopard 2, ми закликаємо світ відгукнутися, адже наступними можуть бути будь-яка інша країна!, - закликала телеведуча. - Підтримуйте флешмоб! Фото з минулого, але так актуальні зараз!".

Фото: instagram.com/kosadcha

Юрій Горбунов

"Вимагаємо поставок Леопардів в Україну! Підтримуємо флешмоб і разом із "Сніданком" бажаємо вам гарного та тихого дня!", - написав телеведучий, опублікувавши фото зі студії "Сніданок з 1+1".

Читайте також: Дайте Україні танки Leopard 2: соцмережі заполонили фотожаби та карикатури на тему ймовірних постачань.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Джамала

"Поки хтось тягне час, ми повинні діяти і тиснути. Приєднуюсь до челенджу від ukraine.ua. Чим більше я злюсь, тим більше я хочу донатити і всіляко допомагати. Але тільки цього недостатньо. Нам потрібна підтримка миру!", - зазначила українська співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

TVORCHI

"Поки Німеччина й досі вагається, чи надавати Україні танки Leopard 2 ми приєднуємося до флешмобу ukraine.ua з відповідним закликом: FreeTheLeopards", - сказано на сторінці дуету в Instagram.

Фото: instagram.com/tvorchi_official

Лілія Ребрик

Українська телеведуча опублікувала фото зі старшою дочкою Діаною, зроблене 5 років тому. На знімку мама з дитиною позують у сукнях із леопардовим принтом різних відтінків. Публікацію акторка супроводжувала хештегом флешмобу.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ілона Гвоздьова

"Ну дуже подобається цей принт, особливо якщо він може змінити ситуацію в нашій країні і врятувати інші країни від війни, - написала танцівниця. Разом до перемоги. Чекаємо на прекрасні Leopard 2 і буду вдячна за підтримку флешмобу!".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Франк Вільде

Берлінський стиліст опублікував фото у леопардовій шубі та закликав надати Україні танки.

Фото: instagram.com/frankpeterwilde

Як з'явився флешмоб

22 січня на офіційній сторінці Instagram України з'явився допис: "Про леопардовий одяг давно забули, але зараз настав час переглянути свій гардероб. Одягніть свій улюблений леопардовий одяг і опублікуйте селфі з #FreeTheLeopards". Мета флешмобу – привернути увагу канцлера Німеччини Олафа Шольца, який поки що не хоче передавати Україні танки Leopard 2.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ukraine.ua (@ukraine.ua)

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання