Лайм

Раміна Есхакзай показала, як потрапила під артобстріл в Бахмуті: відео

Блогер показала відео з міста

Українська журналістка та інтерв'юерка Раміна Есхакзай з'їздила до Бахмуту Донецької області - до однієї з найгарячіших точок України. Там вона потрапила під ворожий артилерійський обстріл і не на жарт злякалася. На щастя, поруч опинилися бійці ЗСУ, які вже давно воюють у таких умовах.

На сторінці в Instagram Раміна опублікувала відео, записане в місті, довкола якого йдуть запеклі бої. "Друзі, не переживайте, я вже їду до Києва, - звернулася вона до підписників. - Завтра викладу відео з поїздки до Бахмута".

Фото: instagram.com/raminalalala

Есхакзай зізналася, що вперше потрапила під артобстріл, тож сильно злякалася. Вона зазначила, що хлопці-оператори не вперше працюють у таких напрямках, тому вони мали іншу реакцію.

Журналістка показала, як її заспокоювали українські військові, серед яких наречений Раміни Євген Пронін, який, за її словами, встигав ще й жартувати з коханої.

"Якби поруч зі мною не було наших військових, я не знаю, що робила! А Женя ще підколювати мене встигав", - поділилася блогерка.

Читайте також: Набрала вагу, з'явилося акне: Раміна Есхакзай розповіла, як стрес через війну вплинув на її здоров'я.

Фото: instagram.com/pronin_law_you_too

Водночас Женя похвалив Раміну за сміливість. "Я тобі повинен зробити комплімент, що ти реально сьогодні смілива, і реально сьогодні багато пройшла в Бахмуті. Молодець. Не всі дівчата і не всі журналісти на це йдуть. А ти пішла. Красуня", - сказав Пронін коханій в окопі під звуки ворожої артилерії.

Фото: instagram.com/pronin_law_you_too

Сміливість Раміни відзначили й її підписники, а також подякували журналістці за її роботу.

"Раміна, я думав ви не поїдете туди. Шок. Героїня", "Раміна, це просто верх професіоналізму! Ви надзвичайний журналіст і супер сильна дівчина", "Дякую! За те, що не побоялися відвідати моє рідне місто! Нехай що там буде у випуску я рада побачити моє рідне місто", "Раміна, ти шалено смілива", "Страшно за наших хлопців, як їм там. Дякую, Раміна, що, незважаючи на страх, ви все одно їдете і все показуєте", - пишуть коментатори під її дописом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту