Лайм

Він той самий: Олена Зеленська привітала чоловіка з днем народження і показала ніжне фото

Володимиру Зеленському – 45 років

25 січня президент України Володимир Зеленський відзначає свій 45-й день народження. Перша леді привітала чоловіка у соціальних мережах та розповіла, як він змінився за останній рік.

На особистій сторінці в Instagram Олена Зеленська опублікувала фото з чоловіком, на якому вони обоє посміхаються. За словами першої леді, для неї Володимир Зеленський – той самий 17-річний хлопець, якого вона вперше зустріла. Єдине, що змінилося за останній рік, її чоловік став менше посміхатися.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте також: З розпатланим волоссям та в обіймах чоловіка: Олена Зеленська знялася для журналу Vogue.

"Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: "Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять". Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото…", - написала перша леді України.

"Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо. Впертості в тебе вистачить. Головне – щоб вистачило здоров’я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість!", - тепло звернулася Олена Зеленська до чоловіка-іменинника.

Усього за кілька хвилин допис першої леді зібрав понад 70 тисячі лайків, а також тисячі коментарів з привітаннями. Президенту бажають здоров'я, сил, приводів для усмішок, спокою та можливості бути поряд зі своєю родиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання